StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Лорак "зажувало платівку": співачка зробила скандальну заяву

11 жовтня 2023, 16:46
Голубка миру, чиї крильця вкриті кров'ю невинних українців, поділилася своїм баченням ідеального світу.
Ані Лорак
Ані Лорак зганьбилася заявою про мир у всьому світі / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Співачка Ані Лорак стрімко втрачає довіру навіть лояльної до неї аудиторії - багатьох вона в своєму блозі в Instagram вже вельми втомила своїми міркуваннями про вселенську любов і мир у всьому світі.

У своєму недавньому пості, який вона супроводила безликим, стоковим знімком з інтернету, вона поділилася з тими, кому ще не набридло її читати, своєю справжньою мрією.

Виявилося, що співачка мріє зовсім не про мільйони кривавих рублів, які вона отримує від країни-окупанта за виступи і відпрацювання пропагандистських наративів. Чого їй дійсно хочеться, так це світ в любові і без болю.

відео дня

"Моя найбільша мрія сьогодні - щоб кожне людське серце було наповнене любов'ю, яка змогла б розчинити весь біль, ненависть, гнів і образу одним махом. Щоб ми всі, нарешті, побачили один одного як одну сім'ю в неосяжності Всесвіту. Я все ще вірю в нас..." - розповіла Лорак.

Бажання, безумовно, похвальне, але з-під пера людини, яка схвалює і фінансово підтримує напад на рідну країну, воно виглядає особливо цинічним. "А ти кого любиш - Україну чи Росію? З собою спочатку розберися", "Яка любов, Кароліно? Ти підтримуєш Путіна і вбивства українців. Це така у тебе тепер любов?", "Зовсім з глузду з'їхала. Сиди на своїх болотах і не гавкай", "Краще б ти вірила в Божу кару після підтримки геноциду українського народу", - пишуть співачці в коментарях.

Пізніше, ймовірно образившись на тих, хто не оцінив її душевний порив, Ані Лорак закрила коментарі до цього посту.

Раніше Ані Лорак налякала мережу сильно натягнутим обличчям - співачка відчайдушно молодиться, і в гонитві з красою вона незмінно програє. Результати пластики і філерів не завжди на обличчі Лорак можна приховати навіть ретушшю.

Пізніше Ані Лорак в міні рознесли за цинічні опуси у її блозі. Артистка вирядилася в сукню, яка ледь прикрила її бюст, та вирішила поміркувати про любов.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти