StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Галкіна виявився солідний спадок від батьків

9 листопада 2022, 10:39оновлено 9 листопада 2022, 13:14
Максим Галкін і сам не з простої сім'ї і тому звинувачувати його в шлюбі за розрахунком, як мінімум, нерозумно.
Максим Галкін
Максим Галкін / instagram.com/maxgalkinru

Російські ЗМІ з'ясували, що Максим Галкін, якого вони не втомлюються "полоскати" у своїх медіа-зливних бачках, виявився багатим спадкоємцем.

За ін

формацією Novostivl.ru, Галкін деякий час тому отримав багату спадщину від своїх батьків. У спадок Галкіну і його братові дісталися процвітаючий бізнес, елітні квартири в центрі Москви і кілька ділянок землі.

відео дня

"З моменту початку відносин з Аллою Пугачовою, Галкіна все звинувачували в його корисливих інтересах. Нібито він пов'язав свою долю з Примадонною тільки через її фінансового добробуту. Однак Максим і сам був далеко не з простої сім'ї", - написали росЗМІ.

Нагадаємо, раніше російська співачка Алла Пугачова забрала дітей і втекла з РФ, де її чоловік, комік Максим Галкін, за антивоєнні погляди визнаний іноземним агентом. Зараз сім'я проживає в Ізраїлі, де за чутками, вже оформила громадянство.

І хоч зоряне подружжя вже продемонструвало своє небажання мати хоч щось спільне з країною-терористом, поки там панує пропаганда і люди, які вважають правильним затівати війну через імперіалістичні примхи їхнього президента, їхнім особистим життям продовжують активно цікавитися в РФ.

Зокрема ра**истським ЗМІ не дає спокою нерухомість Пугачової і Галкіна. Замок знаменитостей в підмосковному селищі бруд на них діє, як червона ганчірка на бика.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти