StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пугачова продає свій легендарний будинок: названо ціну

1 жовтня 2022, 15:48
Легендарний замок навряд чи вдасться продати відразу ж, адже в умовах кризи, ціна на нього величезна.
Алла Пугачова та Ігор Ніколаєв
Алла Пугачова та Ігор Ніколаєв / instagram.com/igor_nikolaev_music

Популярна російська співачка Алла Пугачова, яка підтримала Україну в кривавому протистоянні з Росією, виставила на продаж свій легендарний замок в селі Грязь.

Як повідомляє телеграм-канал Mash, замок оцінили в один мільярд рублів (16 млн доларів США). На каналі кажуть, що саме заради цього співачка і поверталася в Росію.

Повідомляється, що продати замок у Грязі виявилося не так просто. За величезний будинок і головну пам'ятку селища Алла Борисівна хоче 1 000 000 000 (мільярд) рублів. "Не дивно, що поки нерухомість збагрити не вдається навіть найвідданішим і багатим фанатам. Тому за житлом тимчасово доглядає (і живе там же) онук - Микита Пресняков", - пише Mash.

відео дня

Крім того, повідомляється, що за словами батьків однокласників дітей Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна, Гаррі і Лізи, Алла Пугачова у свій останній візит зажадала від керівництва елітної 1-ї московської гімназії в Липках підготувати для неї особисті справи, табелі успішності, медкарти і відомості про грамоти і нагороди дітей. Співачка зібрала всі можливі документи, щоб перевести дітей до школи в Ізраїлі.

Швидше за все, те, що Пугачова повернулася в Росію було показовим виступом, мета якого - підготувати до продажу активи і завершити справи в Росії. Вона також, як і її чоловік Максим Галкін, не згодна з режимом терориста Путіна і не може піти на угоду зі своєю совістю.

Нагадаємо, раніше в розпорядженні видання "Телеграф" опинилася фотографія ізраїльського паспорта артистки, яка разом з дітьми виїхала з Росії до Ізраїлю. Видання повідомляє, що справжність паспорта їм підтвердили джерела серед ізраїльських прикордонників.

Паспорт був виданий в травні 2022 року, вже після вторгнення російських військ на українську територію. Термін дії на один рік до травня 2023 року є звичайною практикою для репатріанта.

Слід зазначити, що чутки про наявність у Пугачової ізраїльського громадянства ходили і раніше, проте підтвердження цього не було.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти