StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Гавкати свою батьківщину - це зрадити свою матір": путініст Газманов "рве сорочку" за Росію

7 червня 2022, 12:41
Співак незадоволений висловлюваннями колег, які покинули країну-агресорку.
'Гавкати свою батьківщину - це зрадити свою матір': путініст Газманов 'рве сорочку' за Росію
підлабузник Путіна Газманов рве сорочку за Росію / скріншот

Співак Олег Газманов, який неодноразово брав участь у російській пропаганді і підтримував окупацію Донбасу і анексію Криму, висловився про артистів, які покинули РФ.

Дісталося Чулпан Хаматовій, яка зізналася, що розчарувалася в президенті Володимирі Путіні, хоча раніше за нього агітувала і заявляла про підтримку.

70-річний Газманов в коментарі російським ЗМІ вважає її висловлювання "гидкими".

відео дня

"Виїхати з країни, і там гадити ще, так? За те, щоб отримати якесь становище в цій країні чужий. З одного боку, шкода, а з іншого — гидко. І не тільки вона... Якщо ти не згоден з країною, ти хочеш в іншому місці жити - ми відкриті, можеш спокійно виїхати і жити, будь ласка. Але звідти гавкати, вибачте за вислів, на свою батьківщину - це зрадити свою матір, так приблизно це виглядає. Своїх батьків, своїх друзів...",- заявив співак.

читайте такожЗлочин проти свого народу: Осадча назвала зрадницю номер одинНагадаємо, Російський концертний директор Леонід Дзюник, як і інші російські продюсери все ніяк не може заспокоїтися через від'їзд українських зірок. А ще більше їх "розриває" від того, що деякі українські артистки підтримали свою країну у війні, яку розв'язала Росія. Так, за словами продюсера Леоніда, Світлана Лобода отримувала по 75 тисяч євро за один свій виступ в Росії і тепер нібито "залишилася не при справах".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти