StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ти задовбала зі своєю любов'ю": Ані Лорак в міні рознесли за цинічні опуси

8 серпня 2023, 13:27
10618
Ані Лорак, яка мовчить про війну в Україні і якшається з путіністами, вже дуже втомила своїм награним образом "голубки миру".
Ані Лорак
Ані Лорак в лимонному міні поміркувала про останній день життя / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Співачка Ані Лорак продовжує вражати цинізмом, від якого в українців зводить вилиці. Артистка зараз готується до виступу в підмосковному концерт-холі, в рамках якого і активізувалася в соціальних мережах з новими фото.

На своїй сторінці в Instagram Лорак показала знімки в новому образі, який нескінченно далекий від луків розкішної діви, якою вона себе позиціонувала раніше. Цілком очевидно, що 44-річна співачка відчайдушно намагається зберегти молодість і привернути хоч трохи уваги аудиторії за допомогою зухвалих нарядів.

Так Ані показала розповніле тіло в лимонній міні-сукні, яке ледь прикриває сіточкою її груди. Вульгарні знімки вона супроводила черговим псевдофілософським роздумом, який розлютив українців.

відео дня

"А що якщо сьогодні - це все, що у тебе є? Як би ти прожив свій день? Кому сказав би слова любові? Кого обійняв би прямо зараз?" - запитує свою аудиторію Ані Лорак.

Очікувано, відповіді співачці в коментарях дали вельми жорсткі: "В нас кожен день такий, коли над головами свистять ракети по 50 за ніч… А "слава любьві" ми кажем нашому ППО!!!", "Мені здається що вона трохи зʼїхала з глузду. Не знаю як так можна жити, робити вигляд що нічого не сталося", "Та ти задовбала зі своєю любов'ю.Твої фанати люблять не тебе, а твій образ, який видуманий від початку до кінця. А сама ти любиш тільки гроші, що вже не розуміє лиш дурний", "Тебе клянуть вдови і сироти, матері, які втратили синів. Твоя перша сім'я розпалася. Носити дрантя і співати, коли люди, серед яких ти виросла, в суцільному траурі - то верх цинізму", "Кароліна, ну чому ти так низько пала - гроші не пахнуть кровʼю твоїх співвітчизників?", та ін.

Ані Лорак
Ані Лорак в лимонному міні поміркувала про останній день життя / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Раніше "голубка миру" Ані Лорак в неналежному вбранні станцювала під свій трек, який народ назвав примітивною творчістю. Критиці також піддали її зовнішній вигляд.

Також Ані Лорак висміяли за новий образ, в якому її порівняли з 74-річним російським співаком Валерієм Леонтьєвим через схожість в зачісках. Хімічна завивка співачці виявилася не дуже до лиця.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти