StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тіна Кароль вперше показала закулісся концертів воєнного часу: "Не про відчай"

9 жовтня 2023, 12:27оновлено 9 жовтня 2023, 13:49
Те, що завжди залишається за кадром, здалося Кароль гідним уваги в умовах війни в Україні.
Тіна Кароль
Тіна Кароль розповіла про концерти в умовах війни - фільм про бекстейдж / колаж: Главред, фото: t.me/tinakarolofficial

З приходом повномасштабної війни в Україну, наші артисти взяли на себе важливу просвітницьку місію - концертами, благодійними акціями, творчістю не давати забути світові про те, яку трагедію приніс на нашу землю окупант, та як хоробро борються за свою свободу українці. Тіна Кароль, наприклад, вирішила порушити своє правило, і показала, як готується до концертів в умовах війни.

Її команда представила міні-фільм "One Nation Under Love", в якому показала, що залишається за лаштунками грандіозних шоу, які співачка дарує українському глядачеві. Мета цієї роботи: показати закордонному глядачеві українців такими, якими вони є насправді - хоробрими, з музикою в серці і вірою в краще.

"Я ніколи не вважала, що закулісся потрібно демонструвати. Це моя робота робити все на вищому рівні, це ніколи не було для мене чимось важливим. Та зараз все інше. Цей фільм створений, щоб бачив і був серцем з нами глядач, який не знає про нас багато. Він живе своїм розміреним життям і десь, у новинах, чує Україна. Хочу показати нас такими, як є - мужніми, сильними, дружніми і що потребуємо підтримки та захисту", - зазначила Кароль у своєму блозі в Telegram.

Зокрема в кадр потрапила і підготовка до концерту в Чернігові за кілька днів до того, як ракета країни-окупанта 19 серпня забрала безліч життів невинних українців, в тому числі і шестирічної дівчинки.

Проте, співачка відзначає своє захоплення тим, як український народ не згинається під вагою подібних трагедій. "Цей концерт не про сльози та відчай. Цей концерт про життя і повагу, про віру, силу духу, і характер. Цей концерт, звичайно, відбувається у воєнний час. Складно тому, що ти не спиш ночами, сирени, тривоги. Усі на нервах, боїмося, що робити, коли є загроза атаки. Водночас ти бачиш, як життя продовжується й люди відважно тримаються міцно. ... Дуже складний час, тримаємось один за одного та за кожну світлу емоцію, як за соломинку", - ділиться спогадами Тіна Кароль.

Раніше стало відомо, що українського музиканта, гітариста гурту O. Torvald Дениса Мізюка поранили на війні. Він знаходиться в критичному стані, і його колеги по колективу збирають гроші на його лікування.

Також Віра Брежнєва підтвердила чутки про розлучення з Костянтином Меладзе. Співачка, яка тепер виступає під псевдонімом VERA, зазначила, що ця подія в особистому житті стала для неї трансформуючою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти