StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тепер вдома: Тимур та Інна Мірошниченко показали прийомного сина на ніжному фото

31 липня 2023, 15:00
2840
Сім'я Мірошниченко нарешті забрала усиновленого малюка додому, та поділилася історією їх першого знайомства, яка чіпає до сліз.
Тимур та Інна Мірошниченко з дітьми
Тимур та Інна Мірошниченко розповіли про першу зустріч з прийомним сином / колаж: Главред, фото: instagram.com/_inna_mi_

Сім'я українських ведучих, Тимур та Інна Мірошниченко, нарешті подолали довгий і тернистий шлях назустріч "синові, народженому серцем" - вчора вони повідомили, що нарешті змогли привести усиновлену дитину додому.

Марко і Мія, біологічні діти пари, тепер обзавелися братиком, якого дуже чекали. Коли всі юридичні нюанси улагоджені, подружжя Мірошниченко готове поділитися з підписниками історією про те, як в їхньому житті з'явився новий маленький чоловічок.

На своїй сторінці в Instagram Інна показала свіже фото тепер трьох своїх дітей: Марко запускає з Тимуром літачок, а Мія з мамою спілкуються з крихітним малюком, який сидить у неї на колінах. Хлопчик уважно слухає маму і сестру, але все ж краєм ока спостерігає за "чоловічими" розвагами брата і тата.

відео дня

В описі до фото Мірошниченко розповіла, що вона і Тимур вирішили забирати хлопчика з дитбудинку після першої ж зустрічі, незважаючи на те, що вона тривала всього нічого - все відбувалася в п'ятницю в кінці дня, і персоналу не терпілося відправитися додому, тому часу було обмаль.

"Він був такий маленький... 70 см. Наляканий. Хто всі ці люди? Я сідаю на підлогу і кажу: "Іди до мене". І він пішов! На цьому моменті можна заплакати від щастя. ... Ми вийшли з дитбудинку, сіли в машину, і написали моїй мамі: "Скажи дітям, що ми знайшли брата!" - розповідає Інна Мірошниченко. За її спогадами, в понеділок вранці вони вже написали заявку на усиновлення.

Тимур та Інна Мірошниченко з дітьми
Тимур та Інна Мірошниченко розповіли про першу зустріч з прийомним сином / instagram.com/_inna_mi_

Раніше українська співачка Тоня Матвієнко відверто заговорила про першого чоловіка, ім'я та особистість якого вона так ретельно приховує. Артистка розповіла, як складаються стосунки між ними зараз.

Також Крістіна, дружина Григорія Решетника, розповіла про швидку появу дівчинки в їхній родині - коли вони тільки створили сім'ю, подружжя мріяло про чотирьох дітей. Зараз у пари три хлопчики.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти