StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Його це злило": Тоня Матвієнко відверто заговорила про першого чоловіка

27 липня 2023, 17:50
3307
Матвієнко не приховує, що у неї досі залишилася сильна образа на колишнього.
Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко розповіла, які у неї зараз стосунки з першим чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Про перший шлюб, в якому народилася її перша донька Уляна, Тоня Матвієнко розповідає мало і неохоче. Вона була юна, наробила помилок, і розлучилася з чоловіком не дуже красиво.

Втім, обранець артистки, який подарував їй первістка, і сам висловлює бажання залишатися в тіні. Про це Тоня Матвієнко розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну.

У загадкового першого чоловіка є вже інша сім'я, якій не подобається, якщо щось про нього спливає в пресі, зазначає співачка. "Він живий. Його сім'я і він не хочуть, щоб я про це казала. Йому це завдає незручностей. Я колись дуже злилася на якісь моменти, могла і в пресі про нього щось розказати – правду чи неправду – неважливо. Це злило його дружину, його злило. Це закрита тема", - каже вона.

відео дня

При цьому Матвієнко не може сказати, що перший чоловік - поганий батько для їх доньки. Уляна часом заступається за нього перед мамою. Втім, Тоня не підтримує з ним спілкування, навіть якщо мова йде про дитину - вона все ще ображена на свого колишнього коханого.

Раніше в мережі з'явилися подробиці розлучення Брежнєвої і Меладзе, які наполегливо поширюються протягом останнього року - відомий продюсер підтвердив розставання Віри і Костянтина.

Також телеведучий Андрій Бідняков вперше показав свого 9-ти місячного сина - довгий час вони були в розлуці через виїзд дружини шоумена за кордон у зв'язку з повномасштабною війною в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти