Телеведучу змусили їсти живих тарганів в Індонезії

12 березня 2021, 15:43
Українська телевудущая і тревел-блогер Ольга Манько боїться комах. І так склався сюжет проекту Нового каналу, Що дівчина була змушена наступити на горло страху.
Ольга Манько
Ольгу Манько нагодували комахами / Новий канал

Реаліті У кого більше?, яке щосуботи показує Новий канал, випробовує своїх ведучих у найстрашніших і огидних завданнях. Більшість екстремальних моментів трапляється під час пошуку роботи на один день. Але хардкор-покарання в кінці випуску іноді може потріпати нерви не менше. Під час подорожі на острів Суматра в Індонезії Оля Манько була змушена з'їсти величезного живого вовчка.

"Комахи – це моя найголовніша фобія, тож більше за все на проекті я боялась моменту, що доведеться їсти щось живе, – розповідає Оля Манько. – Максу (Максим Узол – співведучий та чоловік Олі Манько – прим. ред.) то байдуже. За час зйомок нашого реаліті він і живих личинок їв, і серце кобри, яке ще билося. Словом, наважувався на такі огидні й відважні кроки, що в голові не вкладається. І от на Суматрі, коли я програла, жахливе покарання наздогнало. Я мусила з’їсти живого вовчка. Це такий величезний тарган із крильцями".

Для азіатських країн такі делікатеси - звичайна справа. Але ведучу-українку життя до такого не готувало.

відео дня
Ольга Манько
Ольга Манько / Новий канал

"Якби ж той вовчок був засмажений, чи підсушений, чи якийсь маринований, як, буває, їдять на азіатських ринках, то ще півбіди, – зізнається ведуча. – Але ж ні. Живий величезний тарган мав потрапити до мене у стравохід. Я й так нервувала, йдучи на покарання, та коли побачила перед собою живе створіння, яке повзає, швиденько перебираючи лапками, мене "накрило". Це була якась істерика. Мені почали розповідати, як правильно їсти цього вовчка. Потрібно спочатку відірвати голову, потім лапки, а тоді швидко жувати. Від цього інструктажу стало ще страшніше.".

Ольга Манько
Ольга Манько / Новий канал

Оля ж погодилася на відважний крок. У випуску реаліті це зайняло всього дві хвилини. Але насправді зйомки йщли довше...

"Знімали це нещасне покарання ми цілу годину, – згадує Манько. – Цілу годину я просто сиділа над тою комахою і плакала. Ніяк не могла себе пересилити. Мені вже режисерка казала: "Давай я з’їм з тобою за компанію". Команда була готова на все, аби я наважилася. Це найжахливіше покарання за всі випуски, які ми зняли в У кого більше?".

Нагадаємо, що всі нові випуски шоу у кого більше? виходять на Новому каналі по суботах. Також дивитися випуски онлайн можна на сайті Нового каналу і на ютуб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти