Телеведучу нагодували в ресторані морозивом з горіхами з фекалій

30 грудня 2020, 11:11
Ведучі тревел-проекту Орел і решка перевірили відпочинок в Замбії, і були нагодовані екзотичним десертом, який видобувається з фекалій слона.
Орел і решка
Орел і решка-морозиво з відходами слонів / Новий канал

Проект Орел і решка відправив своїх ведучих до Замбії, де водоспад Вікторія і багато слонів. Ведуча Василиса Хвостова крім водоспаду і дикої природи вирішила провести час в компанії найбільших тварин, які ходять по Землі – африканських слонів. У новому випуску Орла і решки "Чудеса світу", Новий канал показав, як ведуча випробувала екзотичні частуваня в Замбії.

"Elephante cafe" (в перекладі з англ. - "кафе слонів") - це місце, де можна і "поспілкуватися" зі слонами, і смачно поїсти. Всіх тварин врятували від браконьєрів і привезли сюди з різних куточків Африки. Кожен день опівдні слонів виводять до туристів, щоб ті могли погодувати диво-тварин. Ось такий атракціон". - розповідає ведуча.

Орел і решка
Орел і решка / Новий канал

Вартість такого задоволення - 200 доларів (близько 6 тисяч гривень), куди входить і квиток, і обід за 185 доларів. Для власниці безлімітної картки це не проблема.читайте такожУкраїнська телеведуча стала власницею пляжу в Домініканській Республіці

відео дня

Після позитивної слонотерапії прийшов час обідати. Ресторан розійшовся - на закуску були равіолі з базиліком і їстівними листям настурції, основною стравою - філе яловичини з карамелізованим часником і трюфельним маслом в соусі з червоного вина, а на десерт-домашнє морозиво з горіхами дерева монгонго. Але виявилося, що і тут не обійшлося без слоників.

Виявляється, горіхи дерева мангонго вони беруть з його плодів. А їх слоники допомагають чистити плоди. Слон з'їдає плід, м'якоть перетравлюється, а горіхи виходять природним шляхом. Потім горіхи очищаються.

"Саме з ними і приготували морозиво, яке вам так сподобалося", - пояснив дівчині офіціант.

Орел і решка
Те саме морозиво / Новий канал

Такого сюрпризу вона не очікувала, але святий обов'язок ведучих Орла і решки - пробувати все нове під час подорожей.

"Неймовірно! За двісті доларів я спробувала морозиво з горіхів з попи слона - пожартувала Василиса Хвостова. - Але насправді воно чудове".

Всі подробиці подорожі можна подивитися у випуску Орла&Решки Чудеса світу на сайті або на YouTube Нового каналу. Всі нові випуски виходять по суботах о 10:00

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти