StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вільний! Я тебе простила": Мозгова звернулася до Пономарьова після розставання

2 липня 2023, 12:12оновлено 10 серпня 2023, 12:31
І через два десятиліття Олена Мозгова подумки повертається до колишнього чоловіка.
Олена Мозгова, Олександр Пономарьов
Олена Мозгова звернулася до Олександра Пономарьова з особистим посланням / колаж: Главред, фото: facebook.com/mozgovaolena74

На початку двохтисячних одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу, співак Олександр Пономарьов і музичний продюсер Олена Мозгова, розпалася після 10 років стосунків.

Кожен з них вже давно рухається далі: співак був одружений вдруге, зараз перебуває у відносинах із загадковою обраницею. Мозгова одружена зі співаком Девідом Аксельродом, з яким виховує маленьку доньку.

Здавалося б, вже майже 20 років пройшло з моменту розставання, але і Пономарьов, і Мозгова продовжують аналізувати свої відносини. Нещодавно артист зізнався, що їхній союз розпався через невірність Олени. У відповідь продюсер на своїй сторінці в Facebook натякнула, що причина розставання була куди складніше, і з її наслідками вона змогла розібратися лише недавно.

відео дня

"Я тебе простила. Все перемолотила, все пережила, все передумала, все проаналізувала. Люди зустрічаються не випадково... Ми всі один для одного урок... Дякую за урок, ти вільний!" - звернулася до колишнього коханого Олена Мозгова.

Олена Мозгова, Олександр Пономарьов
Олена Мозгова звернулася до Олександра Пономарьова з особистим посланням / facebook.com/mozgovaolena74

Раніше відомий український актор, режисер кримськотатарського походження (зараз службовець у лавах ЗСУ) Ахтем Сеітаблаєв показав громадськості свою нову обраницю на світському заході.

Також першими кадрами з новонародженим сином поділився хореограф Макс Чмерковський - після викиднів і невдалих спроб ЕКО танцюрист в захваті від того, що дружина змогла подарувати йому ще одну дитину.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти