StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Українка з найбільшими вилицями розповіла про аборт та відмову заводити дітей

10 вересня 2024, 22:21
529
Анастасія Покрещук розповіла, чому не вважає материнство для себе гарною ідеєю.
Анастасія Покрещук
Анастасія Покрещук новини - Покрещук зізналася, чому не заводить дітей / колаж: Главред, фото: instagram.com/justqueen88

Модель і блогерка, відома найбільшими вилицями у світі, Анастасія Покрещук зважилася на відверте інтерв'ю, в якому поділилася своїми поглядами на життя. Зокрема, в бесіді зі Славою Дьоміним вона розповіла про своє ставлення до дітей і материнства.

Так екзотична красуня зізналася, що не хоче виношувати і народжувати дітей самостійно. Покрещук заявила, що в разі вагітності зробить аборт, а чоловіків, які намагалися її запліднити, назвала лайливим словом.

Своє рішення блогерка мотивувала тим, що не готова змінювати своє життя заради дитини, і не хоче нести за неї відповідальність. До того ж її не влаштовують потенційні зміни в організмі жінки, які настають під час і після вагітності.

відео дня

"В тебе немає вибору, воно (тіло) змінюється. Потім треба багато відновлюватися. Це ще також велика відповідальність. Я не готова", - каже Анастасія.

Утім, від материнства загалом вона не відмовляється, але зараз їй складно уявити себе в ролі матері. Раніше Покрещук хотіла всиновити дитину, але її дуже хвилює питання фінансової безпеки та власного егоїзму, через який вона не зможе як слід про когось подбати.

"У моєму випадку, наприклад, гроші – це головне. Тому що якщо немає грошей, я буду дуже роздратована. Мені треба буде їх заробляти. А ще треба буде приділяти комусь увагу, про когось піклуватися. Мені складно розсіюватися. У мене є така проблема", - зізнається популярна блогерка.

Хто така Анастасія Покрещук?

Анастасія Покрещук - українська блогерка. Відома, як жінка з найбільшими вилицями у світі. Набула популярності завдяки висвітленню в соціальних мережах своїх численних пластичних операцій. За її життям у Мережі спостерігає майже мільйон підписників.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська реп-виконавиця alyona alyona висловилася про конфлікт із Jerry Heil, який приписують артисткам після завершення Євробачення-2024.

Також відомий співак Роман Скорпіон уперше прокоментував чутки про роман із Тонею Матвієнко. Артисти багато часу проводять разом, оскільки їх об'єднують спільні пісні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти