StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стало відомо, як принц Гаррі називає Меган Маркл в інтимній обстановці

7 вересня 2023, 05:07оновлено 7 вересня 2023, 09:00
Зворушливі моменти між герцогами Сассекськими рідко стають надбанням громадськості.
Принц Гаррі, Меган Маркл
Принц Гаррі назвав особисте прізвисько Меган Маркл / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Герцоги Сассекські разом з 2016 року, з 2018 - вони офіційно чоловік і дружина. В історії стосунків принца Гаррі і Меган Маркл було багато скандалів, слизьких тем і суспільного неприйняття. Проте пара, всупереч всім чуткам, залишається разом.

Їх кожен вихід у світ розглядають під лупою - іноді виявляють ознаки швидкого розлучення, іноді ледь стримують посмішки розчулення. До останнього випадку можна віднести момент, який потрапив в документальний серіал "Ігри нескорених" від Netflix, виконавчим продюсером якого виступив принц Гаррі.

Так в одному з епізодів, описаних Daily Mail, показали, як Меган Маркл представляє свого чоловіка минулого року в Гаазі на церемонії відкриття змагань. Вона виголосила проникливу промову. "Я не могла б любити і поважати його більше. І я знаю, що багато хто з вас почуваються так само, адже він ваш колега-ветеран, який відслужив два терміни в Афганістані та десять років військової служби, а також засновник Invictus Games та батько наших двох маленьких дітей, Арчі та Лілі. Будь ласка, привітайте мого неймовірного чоловіка, принца Гаррі, герцога Сассекського", - сказала Маркл.

Слова дружини зворушили принца Гаррі. На сцену він піднімався явно схвильованим, і звернувся до неї, як до цього не звертався на публіці. Він сказав: "Дякую, моє кохання".

Дивіться відео промови Меган Маркл, присвяченої принцові Гаррі:

Раніше стало відомо, що Меган Маркл посварилася з Вікторією і Девідом Бекхем через гучні звинувачення - герцогиня Сассекська довела футболіста і його дружину до сказу припущеннями, що вони зливають інформацію про неї і принца Гаррі пресі.

Також нещодавно у Мережу злили секретне фото молодої Меган Маркл, яке вона намагалася ретельно приховати від папараці - в кадрі герцогиня Сассекська веселиться на вечірці.

Інші новини про Меган Маркл:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти