StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Собчак публічно посварилася з молодухою клоуна Петросяна

13 грудня 2022, 22:15
Знаменитості поскандалили в соціальних мережах і винесли це все в публічну площину.
Ксенія Собчак
Ксенія Собчак / instagram.com/xenia_sobchak/

Російська журналістка Ксенія Собчак час від часу "проходиться" по російським знаменитостям, чіпляючи то одного, то іншого. На цей раз в поле зору так званої "лібералки" потрапила молода дружина старого і вгодованого коміка Євгена Петросяна Тетяна Брухунова.

"Дружина Євгена Вагановича захоплюється молодими парами і традиційними цінностями. Завжди приємно, коли скріпи не тріщать", - підколола Собчак молодуху Петросяна в соціальній мережі Instagram.

Молодиця виявилася стійкою і в образу себе Собчак не дала і запевнила, що слова Собчак її не "чіпають".

відео дня

"Вчора отримала від вас десяток скрінів одного і того ж повідомлення Ксенії Собчак. Журналістка "пройшлася" по мені. Зізнатися, я не з тих, хто відстежує публікації про себе. Але тут стало цікаво. Все ж професіонал з високим рейтингом цитованості, і раптом я. Невже людина, що живе поза тусовкою, уникає контактів зі ЗМІ, представляє інтерес? Сумніватися. Але тим не менше прополоскати білизну не цураються навіть автори з ім'ям, чого тоді чекати від писак-неадекватів. Підсумок: ні, мене не ображають чиїсь висновки про мене, оскільки ніякого стосунку до мене особисто чужі домисли не мають", - запевнила 33 — річна дружина Петросяна.

Відомо, що молоду дружину Петросяна засуджує громадськість, яка вважає її винною в тому, що розпався шлюб гумориста з його колишньою дружиною Оленою Степаненко.

Нагадаємо, раніше в Росії ненавмисно "поховали" старого російського гумориста Євгена Петросяна, який відправився на Мальдіви зі своєю молодою дружиною.

Тим часом, на його терористичній батьківщині в цей час гумориста "поховали".

Зокрема, якийсь YouTube канал написав, що Петросян помер. Сам артист написав, що він" в сум'ятті", а також те, що йому неприємно від того, що його посилають"туди, куди він ще не збирається".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти