StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Собчак перестала приховувати вагітність

16 вересня 2022, 09:14
Журналістка з'явилася в наряді, який підкреслив її живіт.
Ксенія Собчак
Ксенія Собчак / instagram.com/xenia_sobchak/

Російська журналістка Ксенія Собчак, судячи з усього, перестала приховувати своє цікаве положення. На одному із заходів Собчак з'явилася в блейзері, який, можна сказати, підкреслив округлі форми селебріті.

До речі, образ, який "видав" Собчак, належить бельгійському кутюр'є Дрісу Ван Нотену. З'явившись в ньому, Собчак піддалася критиці, але захистила себе, заявивши, що вона сама собі стиліст. Цей лук обійшовся Собчак в більш ніж 3 тисячі євро.

відео дня

Собчак перестала приховувати вагітність

Зазначимо, що Собчак підозрюють у вагітності від її нового чоловіка Богомолова вже давно. Однак поки що ніякі чутки не були правдою. Можливо, цього разу шанувальники таки отримають довгоочікувану новину.

Нагадаємо, раніше Ксенія Собчак образила нового британського прем'єр-міністра Ліз трас.

Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, "пішла епоха". Собчак мала на увазі недавню кончину британської королеви Єлизавети. Собчак також каже, що їй страшно від того, що королеви більше немає.

"Нехай навіть це було ілюзією, але здавалося, що такі як Королева ніколи не дадуть світу остаточно збожеволіти. Контраст між цим масштабом і напівбожевільною Лізою - величезний. Як величезна різниця масштабу Меркель і Шольца. Велетні вимирають. У Європі, на жаль, залишилися дрібні популісти нездатні на непопулярні, але необхідні для миру на межі катастрофи рішення. Тепер тільки God save us all", - рознервувалася вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти