StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Слава Камінська "прогуляла" новий купальник в Нідерландах і захопила Мережу

5 вересня 2022, 18:22
Слава Камінська одягла новий купальник, пройшлася по пляжу і знялася на пляжі в Нідерландах, де зараз знаходиться на відпочинку з усією своєю сім'єю.
Слава, купальник
Слава Камінська "прогуляла" новий купальник у Нідерландах і захопила мережу / УНІАН та Instagram

Популярна українська попспівачка Слава Камінська (колишня солістка поп-група "НеАнгели") виклала фото в купальнику, чим порадувала фоловерів. Знімок виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Зараз Камінська знаходиться в Нідерландах разом зі своїми маленькими дітьми від попереднього шлюбу і своєю матір'ю. Цікаво, що море поблизу цієї країни досить холодне, а Клімат ‒ ближче до Північного, погода там на початку осені поки сонячна і тепла.

Камінська
Скріншот

Шанувальники в коментарях не стримували свій захват.

відео дня

"По-моєму не тільки медузи", "Як завжди ‒ у відмінній формі", "Ти прекрасна — богиня", "Одна конструкція, купальника-то і не видно", "Обожнюю твій гумор", "Загадка на пляжі".

Скріншот
Скріншот

Нагадаємо, 64-річний іспанський актор Антоніо Бандерас показав на пляжі свою коханку. Дівчина вдвічі молодша за нього, і вже підписується прізвищем артиста.

Також 93 - річна вдова Шона Коннері, Французька художниця Мішелін, без збентеження демонструє тіло в бікіні - вона відпочивала на яхті на Багамських островах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти