StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Скільки коштують "мої друзі": Аліна Гросу оцінила чутки про свій новий шлюб і чоловіка

7 березня 2024, 10:57
Співачка Аліна Гросу прокоментувала чутки про своє друге весілля і про нібито нового чоловіка, який, мовляв, відомий в Україні.
Гросу
Аліна Гросу оцінили чутки про свій другий шлюб / колаж Главред, фото Instagram

Відома українська попспівачка Аліна Гросу відреагувала на нещодавно з'явилася в Мережі інформацію про те, що вона нібито вдруге вийшла заміж - і за чоловіка, який, мовляв, дуже відомий в Україні. Переживаннями артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Дівчина зауважила, що їй неприємно було дізнатися, що в оточенні є такі люди, які готові зливати пресі інформацію про неї.

Співачка також звернулася до "блогера-пліткаря" Беспалова, який і поширив нібито інсайдерську інформацію від її такої собі подруги. Виконавиця хітів "Бджілка" і "Хочу я баса" з явним сарказмом поцікавилася, скільки тому довелося заплатити "приятельці" за ексклюзив.

відео дня

"Я дуже "люблю" такий ранок, коли я прокидаюся і якась жовта новина з'являється про мене. Кажуть, якась моя подруга, мені дуже цікаво, яка це моя подруга, взяла мене і злила. Сказати чесно, дуже неприємно, коли ти маєш в оточенні якусь людину, яка не настільки щира, як тобі б хотілося. Мені б дуже хотілося дізнатися, пане Беспалов, хто ж це така віддана мені подруга? Пане Беспалов, скільки коштують "мої друзі"? Або довгі язики тепер безкоштовні?", - написала вона.

Але, до речі, Гросу не стала ні спростовувати чутки про своє друге весілля, ні підтверджувати їх.

Хто така Аліна Гросу

Аліна Михайлівна Гросу - відома українська співачка.
Перший коханий Гросу - московський бізнесмен Олександр Комков, який влітку 2019-го став законним чоловіком артистки, але вже в грудні того ж року пара почала жити окремо, після чого розлучилася.
Наступним кавалером зірки став росіянин Роман Полянський, з яким вона розійшлася вже під час повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, Аліна Гросу розповіла, чому покинула чоловіка-росіянина. За її словами, у подружжя мають бути схожі інтереси й однакові доходи.

А також раніше Аліна Гросу зіткнулася з серйозними проблемами зі здоров'ям, які вибили її з колії.

Читайте більше про Гросу:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти