Школа Від пацанки до панянки-2020 працює на карантині

6 травня 2020, 19:21
Викладачі Школи Леді продовжують навчати учасниць Від пацанки до панянки-2020 під час коронавіруса.
Від пацанки до панянки 2020
Від пацанки до панянки 2020 / Прес-служба

Експерти Від пацанки до панянки-2020 змінюють учасниць реаліті на Новому каналі навіть після завершення зйомок. Директор Школи леді Тетяна Мокріді влаштувала дівчатам випробування літературою на карантині через коронавірус. Вона опублікувала відео, де її дочки ходять з книгами на голові. І закликала пацанок повторити за дівчатками. Першою відгукнулася Юля #Бандитка Чигринець.

"Взяла дві книги, які поки не читала. Може, пройдуся з ними на голові, хоч розуму додасться. До речі, на реаліті полюбила літературу. Зараз читаю книжку, яку мені порадив дворецький Школи леді Олексій", – сміється дівчина.

До виконання завдання вирішили приєднатися і інші пацанки. Наприклад, Влада Роговенко станцювала з книгою на голові, Віка #Синяк Кошутіна ускладнила завдання, надівши підбори, Сабіна Шейко поклала кілька книг на голову і поставила на них горщик з квіткою, а Віка #Боксерка Альохіна і Катюша Большакова заради дефіле приїхали в ліс, де прибирали сміття на шостому тижні реаліті.

відео дня

Найбільше зусиль доклала Настя #Мівіна:

"Я теж прийняла виклик від директора Школи леді. Взяла таку толстенькую "Енциклопедію мудрості". І проїхалася на велосипеді з нею на голові", – розповідає Настя #Мівіна Іваненко

А ось які випробування директор Школи леді приготувала в реаліті Від пацанки до панянки – дивіться в ефірі Нового каналу щопонеділка о 19:00. Всі випуски можна дивитись онлайн на Главреді, і читати на них огляди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти