StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шарф і кашемірове пальто: Меган Маркл попалася папараці в +21

12 серпня 2023, 09:18
Меган Маркл застукаили одягнену трохи не по погоді.
Принц Гаррі, Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл відпочивають порізно / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Американська актриса і дружина принца Гаррі Меган Маркл потрапила в об'єктиви фотокамер в образі, вартістю 5 тисяч доларів.

За інформацією Page Six, актриса, незважаючи на літню спеку і температуру 21 градус тепла, герцогиня Сассекська одягла пальто Max Mara Raspoli верблюжого кольору, синьо-коричневу кашемірову шаль Hermès Rayures D'ete з принтом і білі штани.

Свій затишний образ вона доповнила чорно-коричневими босоніжками Chanel, ременем Givenchy і білою сумкою Goyard за 1650 доларів.

відео дня

Фото герцогині можна подивитися тут > > >

42-річну Маркл бачили на парковці в супроводі охоронця.

Раніше Меган Маркл помітили на концерті Тейлор Свіфт. Тим часом її чоловік, принц Гаррі, перебував у Токіо, проводячи час зі своїм товаришем по поло Ігнасіо "Начо" Фігерасом, якого він знає з 2007 року.

Нагадаємо, раніше скандальні члени королівської сім'ї - Гаррі і Меган влаштували побачення в Монтесіто, щоб відсвяткувати день народження герцогині. За інформацією The Daily Mail, вихід у світ відбувся на наступний день після того, як пара вперше за кілька місяців з'явилася на публіці.

Раніше стало відомо, що герцоги Сассекські ледь не повторили жахливу долю принцеси Діани - принц Гаррі і Меган Маркл ледь не потрапили в аварію через папараці, які переслідували їх на автомобілі 2 години.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти