StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Разом і щасливі: Меган і Гаррі відгуляли день народження Маркл

4 серпня 2023, 15:27
Незважаючи на неприємні чутки, пара тримається разом і проводить час також разом.
принц Гаррі, Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл-улюблена тема британських таблоїдів / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Скандальні члени королівської сім'ї - Гаррі і Меган влаштували побачення в Монтесіто, щоб відсвяткувати день народження герцогині. За інформацією The Daily Mail, вихід на публіку стався на наступний день після того, як пара вперше за кілька місяців з'явилася на публіці.

Герцог і герцогиня Сассекські були помічені в гарному настрої, посміхаючись і сміючись, коли їх зобразили, як вони виходять із модного італійського ресторану Tre Lune, улюбленого серед знаменитостей, серед яких Кортні Кардашян та Еллен ДеДженерес.

Це перший раз, коли пара була помічена разом на публіці на тлі зростаючих чуток про їхнє майбутнє в Голлівуді і чуток про швидке розлучення.

відео дня

Меган, якій сьогодні виповнюється 42 роки, виглядала гламурно в чорно-білій сукні без бретелей, в поєднанні зі своєю улюбленою сумкою Cult Gaia і чорними сандалями з плоскими ремінцями. Принц супроводжував її в лляній синій сорочці і білих брюках.

Свіжі фото можна подивитися тут:

Це другий публічний вихід каліфорнійської королівської родини після кількох тижнів.

Раніше стало відомо, що герцоги Сассекські ледь не повторили жахливу долю принцеси Діани - принц Гаррі і Меган Маркл ледь не потрапили в аварію через папараці, які переслідували їх на автомобілі 2 години.

Також нещодавно у мережу злили секретне фото молодої Меган Маркл, яке вона намагалася ретельно приховати від папараці - в кадрі герцогиня Сассекська веселиться на вечірці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти