StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Зараз клон всіх качок": Лорак отримала на горіхи за старе фото у вишиванці

1 липня 2023, 12:06
7263
Співачка-мовчунка Ані Лорак вирішила поділитися в Мережі старим фото. І негайно була за це розкритикована фанатами.
Ані Лорак
Ані Лорак вчергове отримала в Мережі / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Скандально відома попспівачка українського походження Ані Лорак, вже багато років живе в країні-агресорі РФ і ні слова не говорить про війну, яку російський диктатор Володимир Путін розв'язав проти України, вирішила поностальгувати в Instagram про юність.

Лорак опублікувала своє нинішнє фото - де вона сидить на кам'яних сходах. І, поруч з ним, кадр 25-річної давності, де її зняли в блузі-вишиванці і з губами, які були нафарбовані яскраво-червоною помадою. Багато відзначили, що вокалістка не гідна носити український національний одяг. Другий кадр викликав бурхливе обговорення і обурення фанатів в коментарях.

Лорак
Лорак

"Тоді краще була - зараз клон всіх качок", "Колись я захоплювалася вами, Кароліна. Для мене ви були найталановитішою, красивою співачкою. А зараз ви втратили свою особистість, свою родзинку, свою енергію", "А могла б залишитися людиною", ‒ написали вони.

відео дня

Скріншоти Лорак
Скріншоти Лорак
Скріншоти Лорак
Скріншоти Лорак

Нагадаємо, раніше новий бойфренд Ані Лорак вирішив заступитися за скандальну співачку, проте ще більше погіршив ситуацію, розкривши справжні погляди "голубки миру" на війну в Україні.

На відміну від співачки, її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти