StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сергій Притула "наїхав" на кота Степана та назвав його уклоністом - що сталося

14 листопада 2023, 23:37оновлено 15 листопада 2023, 11:39
Кота-блогера дорікнули в недостатній мужності, але шанувальники зуміли відстояти його честь.
Сергій Притула 'наїхав' на кота Степана та назвав його уклоністом - що сталося
Сергій Притула обізвав кота Степана уклоністом / коллаж: Главред, фото: instagram.com/loveyoustepan, facebook.com/serhiyprytula

Український шоумен і громадський діяч Сергій Притула похвалився фотографією справжньої знаменитості: в його волонтерський штаб прийшов кіт Сирський - вихованець військовослужбовця Романа Сініцина та зірка інтернету.

Притула був так вражений зустріччю, що розмістив знімок вусатого на своїй сторінці в Facebook. "Безперечно найвідоміший кіт країни сьогодні відвідав наш фонд із дружнім візитом! Домовились про співпрацю", - підписав портрет Сирського волонтер.

Чарівний пухнастик зібрав понад 8 тисяч лайків всього за кілька годин. Однак у коментарях Сергію Притулі неодноразово заявляли, що титул найвідомішого кота в Україні все ж належить Степану.

відео дня

Волонтер, з властивою йому дотепністю, вирішив з цим не погодитися. "Хто?

Цей той уклоніст, якого в спідниці серез кордон перевозили і який вічно постить фото з бухлом? І ви його порівнюєте з нашим бойовим котом Сирським?! Неповага", - написав Притула. Безумовно, жартома.

кіт Сирський
Кот Сирський в офісі Сергія Притули / facebook.com/serhiyprytula

На щастя, гумор шоумена зрозуміли всі, та вирішили йому підіграти. Наприклад, повідомили, що Степан не уклоніст, а просто набагато старше Сирського, тому і не служить. Та й п'є котик виключно за перемогу України.

Кіт Степан з господинею дійсно покинув країну в березні 2022 року - він жив у Харкові, в районі Північна Салтівка, який піддавався запеклим обстрілам окупантів. Але вже восени інтернет-знаменитість повернувся в Україну. Завдяки високій популярності Степан збирає гроші на потреби ЗСУ та українських тварин.

коментар Притули про кота Степана
Сергій Притула обізвав кота Степана уклоністом / facebook.com/serhiyprytula

Раніше український співак Melovin ексклюзивно розкрив подробиці своєї хвороби, про яку дізнався лише завдяки випадковості. Артист зізнався, як недуга змінила його життя.

Також Міс Україна Всесвіт-2023 Ангеліна Усанова розповіла, як хотіла вчинити самогубство через нещасливе кохання - її чоловік зрадив їй з її ж подругою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти