StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Серга назвав українську співачку, яка відмовилася приїхати на фронт

30 серпня 2023, 23:41
Коля Серга відверто розповів про те, хто як себе веде під час війни.
Коля Серьга розповів про зірок, які не дотримали слова
Коля Серга розповів про зірок, який не дотримали слово / Фото Колаж, фото скріншот, Facebook

Український співак і телеведучий Коля Серга розкрив неприємні подробиці щодо однієї з популярних українських співачок.

Про це він розповів в рамках інтерв'ю YouTube каналу "Грунт".

За словами музиканта, виступати на лінії фронту для військових відмовилася українська зірка Тіна Кароль. За словами артиста, багато зірок бояться. І в основному бояться ті, хто більшу частину часу перебуває закордоном.

"Хтось обіцяв, але не приїжджав. Тіна Кароль, наприклад. За день постійно відмовлялася. Ну їй страшно було. Я розумію, що знаходилися якісь причини, але базово - це страх. Може бути, вона до госпіталів приєднатися", – розповів Серга.

Артист, який створив "культурний фронт", що підтримує українських захисників, відзначив і тих, хто приємно здивував його.

"Я багато кого не знав і у мене в принципі не було якогось відношення, але, познайомившись, я був дуже приємно здивований, що у нас є така людина в Україні. Той самий Козак Сіромаха. Дуже багато артистів у нас, які невідомі, але ми їх знаходимо, вони талановиті: вуличні музиканти, з театрів люди, поети. Мирослав Кувалдін з "території А". Він зараз у" культурному десанті", ми його забрали до себе. Він не хотів, був у Донецькій області... Він неймовірно працьовита людина", - додав Серга.

Нагадаємо, раніше співачка Тіна Кароль - разом з легендарним оскароносним композитором Дайан Уоррен, яка співпрацювала з Селін Діон, Леді Гагою, Вітні Х'юстон, Тіною Тернер та ін., створила композицію One Nation Under Love.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль придбала квартиру на Івано-Франківщині для родини 9-річного Єгора, який вів щоденник, перебуваючи з рідними в окупованому та зруйнованому Маріуполі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти