StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Серйозна криза": відомий ведучий розповів про нервовий зрив Кейт Міддлтон

22 березня 2024, 14:19
Відомий ведучий припустив, що зникнення Кейт Міддлтон пов'язане з її нервовим зривом.
Кейт Міддлтон, принц Вільям
Пірс Морган розповів про проблеми Кейт Міддлтон / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Уже кілька місяців всі ЗМІ тільки й міркують про зникнення принцеси Кейт Міддлтон з громадськості після операції на черевній порожнині.

З цього приводу висловився і популярний британський ведучий Пірс Морган.

На його думку, Кейт навмисно пішла з поля зору шанувальників і преси через тиск з боку громадськості на королівську сім'ю.

відео дня

"Я думаю, що тиск на Кейт протягом тривалого часу був абсолютно нестерпним. У неї зараз серйозна криза, пов'язана зі здоров'ям, до того ж вона виховує трьох маленьких дітей, немов в акваріумі із золотими рибками. Все це разом - дуже важко для будь-якої молодої жінки", - сказав Пірс у передачі "Де Кейт Міддлтон?".

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До слова, останніми роками Кейт Міддлтон набирає велику популярність у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Додамо, команда Кейт Міддлтон працює над тим, щоб повернення пройшло "якомога більш гладко". Помічники обговорювали з дружиною принца Вільяма можливість прибути до церкви у великодню неділю 31 березня.

А також ходять чутки, що Кейт Міддлтон ховається від усіх через невірність чоловіка. Йому приписують тривалий, з 2019 року, роман з Роуз Генбері, маркізою Чолмонделі, яка раніше була подругою принцеси Уельської.

Читайте більше про Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти