StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Найпривабливіший артист України Гнатковський розповів про дружину та синів

28 серпня 2024, 01:30
290
Актор поділився подробицями про свою сім'ю, якою дуже пишається.
Олексій Гнатковський
Олексій Гнатковський особисте життя - хто дружина Олексія Гнатковського / колаж: Главред, фото: instagram.com/oleksiygnatkovskiy

Український актор і зірка фільму "Довбуш" Олексій Гнатковський у березні 2024 року отримав вельми незвичайне звання - за підсумками голосування його визначили, як найсексуальнішого артиста України за версією щорічної премії "Золотий ліфон". При цьому прихильницям таланту і харизми Гнатковського сподіватися нема на що - він давно і щасливо одружений.

З глибокою повагою і ніжністю актор нещодавно розповів в інтерв'ю для Viva! про свою дружину Ольгу. З приходом повномасштабної війни жінка спрямувала всі свої сили на допомогу українським воїнам і тим, хто постраждав від російської агресії.

"Вона не акторка. Ми познайомилися в інституті, вона також закінчила політологію, працювала піарницею у великих компаніях, потім у банку. І на телебаченні журналісткою працювала. Після декрету мала свій шоурум, займалася сферою моди. А зараз, після початку повномасштабною війни, керує благодійним фондом: у нас є сімейний фонд, і ми його ведемо. Вона фактично ним керує і робить величезний об'єм роботи – збори для військових потреб, машини, тепловізори. Плюс соціальні різні проєкти – працює з дітьми, з переселенцями, з жертвами зґвалтувань, з матерями з дружинами загиблих, з військовими і так далі. Це величезний пласт роботи", - зазначає Олексій.

відео дня

При цьому його Ользі ще вистачає сил виховувати двох синів від актора. Утім, і сам Гнатковський бере в цьому процесі активну участь, адже має чітке уявлення про те, якими людьми він хоче бачити своїх хлопчиків.

"У мене двоє синів: старшому Остапу зараз 12 буде, а меншому Оресту – 4. Ми всі на "О": Олексій, Ольга, Остап і Орест. Татко навчає насамперед любити себе і свою країну. Вони дуже добре дотичні до воєнної реальності, тому що у нас половина сім'ї воює: їхні хрещені дядьки зараз на фронті. Ми пережили і полон, і звільнення з полону. Мої діти добре про це знають, розуміють, орієнтуються в ситуації та багато допомагають. А найбільше я вчу їх своїх традицій, своєї культури. І вчу бути людьми. Як на мене, це найважливіше. Найважливіше, що ми маємо дати дітям – це освіту і культуру. І щоб вміли розпізнавати своє і чуже, цінувати своє й гонорово ставитись до себе, не применшуючи значення інших", - поділився Олексій Гнатковський.

Хто такий Олексій Гнатковський?

Олексій Гнатковський - український актор кіно і театру. З 2004 року служить в Івано-Франківському національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка. Заслужений артист України (2014). Найбільш відомий завдяки ролі у фільмі "Довбуш" (2023). У 2023 році став диктором Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що 3-річному синові популярної української блогерки Баби Даші (Дарія Пазюк) поставили невиліковний діагноз, з яким її сім'я тепер вчиться боротися.

Також українська співачка й акторка Аліна Гросу вперше розповіла, ким працює її "секретний" чоловік, з яким вона уклала шлюб у березні 2024 року на превеликий подив шанувальників.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти