StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Аліна Гросу вперше розповіла, ким працює її "секретний" чоловік

27 серпня 2024, 02:40
453
Також Гросу зізналася, чому (не)приховує свого обранця.
Аліна Гроссу
Аліна Гросу новини - Аліна Гросу розповіла про роботу чоловіка / колаж: Главред, фото: instagram.com/alina_grosu

Українська співачка Аліна Гросу в березні 2024 року вдруге вийшла заміж. Після розлучення з першим чоловіком і гучного розставання з бойфрендом-росіянином під час повномасштабної війни, артистка вирішила не афішувати своє особисте життя.

З моменту таємної весільної церемонії вона приховує свого обранця. Втім, за запевненнями Гросу, лише в соціальних мережах, мовляв, вона ні від кого не ховається і виходить із чоловіком у світ, а свої блоги воліє присвячувати виключно своїй професійній діяльності та творчості.

"Я нікого не ховаю, ми разом відвідуємо мої виступи та його роботу. Ті, хто має знати, знають його. Просто я не викладаю в соцмережі його обличчя, тому що в першу чергу це мій блог, де я як співачка та акторка ділюсь своєю роботою", - заявила зірка в коментарі для Фактів ICTV.

відео дня

При цьому Аліна Гросу зазначила, що її другий чоловік - бізнесмен, який має стосунок до світу шоу-бізнесу. "Ми пов’язані в професії, допомагаємо одне одному. Він режисер фільмів, реклами та кліпів. Дублює фільми та ігри англійською мовою для Америки та Китаю, знімається у кіно та викладає. Також в нього є свій бізнес", - поділилася співачка.

Хто така Аліна Гросу

Аліна Михайлівна Гросу - відома українська співачка.
Перший коханий Гросу - московський бізнесмен Олександр Комков, який влітку 2019-го став законним чоловіком артистки, але вже в грудні того ж року пара почала жити окремо, після чого розлучилася.
Наступним кавалером зірки став росіянин Роман Полянський, з яким вона розійшлася вже під час повномасштабного вторгнення.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше фіналіст Холостячки з Ксенією Мішиною, бізнесмен Олексій Тригубенко, вперше показав "секретну" маму свого єдиного сина, яку він приховує вже понад два роки.

Також Святослав Вакарчук заспівав для українських воїнів у незвичайному дуеті - пісню з репертуару Океану Ельзи він виконав разом із футболістом Андрієм Шевченком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти