StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Росіяни алкаші, росіяни бидло": Кудрявцева захопилася мужністю російських чоловіків-вбивць

28 вересня 2022, 12:57
Телеведуча в черговий раз показала, що вона підтримує військове вторгнення Росії в Україну.
Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева / modnohod.ru

Російська телеведуча Лєра Кудрявцева, яка підтримує війну Росії в Україні, в черговий раз пробила дно своїми публічними висловлюваннями.

Зокрема, вона заявила, що пишається російськими чоловіками, які відправляються вбивати мирне населення України на її незалежній території, на догоду кривавим амбітним планам російського президента-тирана Путіна.

"Дівчата! У нас офігенні чоловіки! І саме ця жахлива і страшна ситуація це і показала! І я не про диванних коментаторів, а про наших хлопців! У нас є мужики, їх так багато! Справжні, мужні, Класні, сильні, безстрашні. Коротше, це ода нашим хлопцям! Просто захотілося підтримати", - заявила телеведуча.

відео дня

Кудрявцева каже, що їй "просто захотілося підтримати". "А то розвели в новинах не зрозумій що: російські алкаші, Російські бидло, фіг вам! У нас офігенні чоловіки", - захопилася телеведуча російськими алко-військами.

Нагадаємо, раніше Лєра Кудрявцева, яка з перших днів війни мовчала, але незабаром підтримала політику диктатора Путіна, зробила гучну заяву.

Кудрявцева не приховує, що переживає з приводу війни і оголошення мобілізації в РФ. За словами ведучої, вона готова допомагати країні-агресору.

"Я завжди була емпатом. Завжди переживала за все більше за інших. Клянусь! Я більше ніколи не скажу, що мене нічим здивувати. Не хочу писати, але доведеться. Проте... Мене особисто не питали, чого я хочу. Я живу в Росії і якщо вже знадобиться піти бабам на фронт. Піти. Всі вільні", - оголосила Кудрявцева в соцмережі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти