StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ротару, Лорак і Лобода - українські артисти їдуть на фестиваль Нова хвиля в Росію

6 серпня 2021, 12:07оновлено 19 серпня 2021, 13:40
Українські зірки зібралися на російський фестиваль виступати з любителями Путіна в Сочі.
Софія Ротару
Софія Ротару / УНІАН

19-го серпня в Сочі (Росія) стартує музичний фестиваль Нова Хвиля, і традиційно українські гастролери відправляються на російський фестиваль, виступати з російськими артистами-кримнашистами і любителями "ЛДНР".

На офіційному сайті фестивалю вже є перелік виступаючих, серед яких цього року більше учасників з України.

"Я назву планету ім'ям твоїм! Від радості наближення Нової Хвилі 2021 і від того, що Софія Ротару виступить на нашій сцені на концерті на честь відкриття конкурсу - 19 серпня. До швидкої зустрічі!",- йдеться в постері Нової Хвилі на офіційній сторінці фестивалю в Instagram.

відео дня
Ротару, Лорак і Лобода - українські артисти їдуть на фестиваль Нова хвиля в Росію

читайте також"Моя рідна Україна!": любителька Росії Лобода підтвердила концерт в ОдесіСвітлана Лобода, яка влаштовує концерти в Одесі за "космічними цінами", виступить відразу 3 рази на "Хвилі": "Алло! Ми так нудьгували! Але вже зовсім скоро зустрінемося, до того ж - не випадково! Тому що LOBODA увійде до складу журі конкурсу Нова хвиля 2021 і візьме участь в трьох концертах: творчий вечір Діми Білана - 20 серпня, концерт членів журі – 22 серпня, концерт прем'єр в третій день конкурсу – 24 серпня", - пишуть представники фестивалю.

Ротару, Лорак і Лобода - українські артисти їдуть на фестиваль Нова хвиля в Росію

Крім того, на фестивалі виступить Мaruv, яка зібралася з туром по Україні в 2022 році, група ARTIK & ASTI, Ані Лорак. Поки що оголосили ще не всіх учасників фестивалю.читайте такожMaruv зізналася, коли влаштовує концерт у Києві та тур Україною

Нагадаємо, організатор Нової Хвилі Ігор Крутой не розглядає можливість повернення Нової Хвилі в Юрмалу, яку покинув з початком агресії Росії в Україні.

Як відомо, з 2002 по 2014 рік нова хвиля проводилася в латвійському курорті Юрмалі, а з 2015 року, після анексії Криму, конкурс проходить в Сочі. Ідея конкурсу належить композиторам Ігорю Крутому і Раймонду Паулсу.

Агресія РФ в Криму і на Донбасі

У 2014 році Росія захопила український Крим, провела там "референдум" і оголосила півострів своєю територією.

У цьому ж році на сході України бойовики, яких підтримує РФ, захопили частину території Донецької та Луганської областей і створили самопроголошені "ДНР" і "ЛНР".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти