StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російський "смітник" Соловйов визвірився на Анджеліну Джолі

3 листопада 2023, 14:55
Соловйов встигає влізти в кожну історію і понівечити її по-максимуму.
Анджеліна Джолі розлютила Соловйова
Анджеліна Джолі розлютила Соловйова / Колаж Главред, скріншот Instagram

Головний пропагандист терористичної Росії і кандидат на міжнародний трибунал Володимир Соловйов, дотягнув свої мерзенні руки і до голлівудської актриси Анджеліни Джолі.

Так, під час свого брехливого низькосортного пропагандистського шоу, Соловйов згадав пост Анджеліни Джолі, в якому та підтримала мирне населення Гази і назвала місто "братською могилою".

За словами Соловйова, актриса нібито ігнорувала події 2014 року, коли "бомбили Донбас". Тільки от пропагандист забув повідомити, що Донбас у 2014 році бомбила якраз терористична Росія.

відео дня

"Це навмисне бомбардування взяло в пастку населення, якому нікуди бігти. Газа вже майже два десятиліття є в'язницею під відкритим небом і швидко перетворюється на братську могилу. 40% вбитих — невинні діти. Вбивають цілі сім'ї. У той час як світ спостерігає і за активної підтримки багатьох урядів, мільйони палестинських цивільних осіб - дітей, жінок, сімей - піддаються колективному покаранню і дегуманізації, при цьому їх позбавляють їжі, ліків і гуманітарної допомоги в порушенням міжнародного права. Відмовляючись вимагати припинення вогню з гуманітарних міркувань і не дозволяючи Раді Безпеки ООН нав'язати його обом сторонам, світові лідери є співучасниками цих злочинів", - написала актриса на своїй сторінці в Instagram.

Пост Анджеліни Джолі
Пост Анджеліни Джолі / скріншот Instagram / angelinajolie

Нагадаємо, раніше легендарна голлівудська актриса і режисер Анджеліна Джолі вперше за багато років помітно змінила свій публічний образ. Новими фотографіями із зіркою поділився бренд Chloe на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, раніше Анджеліна Джолі, яка славиться своїми гуманітарними місіями по всьому світу, в черговий раз не залишилася осторонь від України.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти