StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російська модель Ірина Шейк виправдалася за вживання військової символіки РФ

16 липня 2022, 01:27
Вона зробила непереконливу спробу залагодити скандал, який може коштувати їй кар'єри.
Ірина Шейк
Ірина Шейк виправдалася за Z-символіку / instagram.com/irinashayk

Російська супермодель Ірина Шейк потрапила в скандал, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram фото з підписом, в якому використовувала букву Z. Її обрали ра**истські пропагандисти, як один із символів війни з Україною.

Незважаючи на те, що на початку повномасштабної війни модель закликала до миру і навіть публікувала контакти організацій, чия діяльність спрямована на допомогу постраждалим від російської агресії українцям, це використання z-символіки було сприйнято вкрай негативно.

Світову спільноту сколихнула ця витівка Шейк, і вони закликали світові бренди розірвати робочі контракти з моделлю-ра**исткою.

відео дня

У зв'язку з цим росіянка поспішила виправдатися за свою необачність. Вона опублікувала Instagram-сторі, в якій повідомила, що її попередній пост не має нічого спільного з політикою.

"Іноді салат - це просто салат. Обіцяю: в цьому немає ніяких зашифрованих послань або політичних коментарів. Бажаю всім любові", - написала Шейк.

Ірина Шейк
Ірина Шейк виправдалася за Z-символіку / instagram.com/irinashayk

читайте також"Прийняти ворога з добром": Українська блогерка оскандалилася своєю "рекомендацією"

Раніше українська співачка Roxolana розповіла, як її команда потрапила під ра**истський ракетний обстріл у Вінниці. Звукооператор артистки - 25-річний Євген Коваленко помер від отриманих поранень.

На вінницьку трагедію відреагувала співачка Софія Ротару - раніше артистка зберігала завзяте мовчання про військові злочини проти українського народу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти