StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Росіяни рвуть і метають: Алла Пугачова розгромила російських пропагандистів

8 серпня 2024, 21:49
416
Алла Пугачова чудово потролила жителів країни-окупанта.
Алла Пугачова
Алла Пугачова висміяла російських пропагандистів / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Російська співачка Алла Пугачова, яка публічно засуджує терористичне вторгнення РФ в Україну і поїхала з сім'єю жити до Ізраїлю, відреагувала на фейки про те, що вона повертається в країну-окупанта. А також хоче допомогти чоловікові Максиму Галкіну позбутися статусу іноагента.

На своїй сторінці в Instagram артистка буквально розгромила пропагандистські росЗМІ, опублікувавши вставку одного з випусків радянського шоу "В гостях у казки", де ведуча Валентина Леонтьєва анонсувала нову фантастичну історію.

відео дня

Таким чином Пугачова висміяла пропагандистів і дала гідну відповідь прокремлівським фантазерам. Зазначимо, підписники Примадонни оцінили її тонкий гумор, а ось путіністи зовсім не в захваті.

Алла Пугачова
Алла Пугачова / інфографіка: Главред

Хто така Алла Пугачова?

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесла до цього списку російська влада через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавноАлла Пугачова відреагувала на останній пост свого онука Микити Преснякова. Примадонна підтримала молодого музиканта в його творчих успіхах у США і написала: "Жги, синку".

А також колишня сусідка Алли Пугачової Лідія Панкрухіна спілкується з племінником артистки Владом і він заявив, що у Примадонни проблеми з чоловіком Максимом Галкіним.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти