StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дитина - це нова історія": Каменських відверто заговорила про материнство

1 квітня 2023, 17:33
За словами артистки, у кожного свій шлях, свій "таймінг" життя і важливих подій.
Настя Каменських
Настя Каменських / instagram.com/kamenskux

У кожному новому інтерв'ю українську співачку Анастасію Каменських продовжують "тероризувати" одним і тим же питанням. А саме: коли вона стане матір'ю.

Не стала винятком нова розмова артистки з виданням Viva. Так, на питання про вагітність, Каменських додала, що для жінок дуже важливо мати можливість бути собою, довіряти собі, своїм цінностям, принципам і поглядам на життя.

"Коли з'явиться дитина, коли зародиться нове життя, це особисте питання кожної сім'ї, і його повинні вирішувати між собою тільки майбутні мама і тато. Аж ніяк не родичі, друзі, ті, хто любить роздавати поради типу "тобі пора вже, на що ти витрачаєш своє життя?". Це я не тільки про себе говорю, але і про різних жінок, тому що багато чую і бачу", - говорить співачка.

відео дня

За словами артистки, у кожного свій шлях, свій "таймінг" життя і важливих подій.

"Станеться, коли станеться. Ми не всесильні і планувати на конкретний час нове життя я не вважаю правильним, як мінімум навіть з поваги до майбутньої дитини. Нова душа приходить у цей світ, коли вона це відчує. Дитина - це нова історія в житті кожної жінки. А для кожної історії є свій час. Тим українським жінкам, хто мене читає, я хочу сказати: довіряйте собі, ви як ніхто краще відчуєте, коли час вже настав, а головне, як мені здається, це ваша дитина відчує, коли їй потрібно прийти у вашу долю", - додала вона.

Нагадаємо, раніше український блогер Богдан Беспалов на своєму однойменному YouTube каналі "злив" ексклюзив, який стосується зіркової пари-Насті Каменських та Олексія Потапенко (Потапа).

Зокрема, блогер повідомив, що пара таємно запустила процес розлучення. Причиною розпаду красивої зоряної пари нібито стала зрада Потапа. "Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов.

Раніше також українська співачка Настя Каменських повідомила, що їй потрібна термінова медична допомога. Без належного догляду вона може втратити свій чудовий талант. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram. Захрипла Каменських у відеозверненні до шанувальників повідомила, що на її голосових зв'язках з'явилося новоутворення, яке заважає їй співати.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти