StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап і Настя розлучаються: інсайдер озвучив причину

31 березня 2023, 14:46
Український блогер Богдан Беспалов, посилаючись на свої джерела, повідомив шокуючі "факти" щодо життя зоряного сімейства.
Настя Каменських, Потап
Настя Каменських, Потап / instagram.com/kamenskux

Український блогер Богдан Беспалов на своєму однойменному YouTube каналі "злив" ексклюзив, який стосується зіркової пари - Насті Каменських та Олексія Потапенко (Потапа).

Зокрема, блогер повідомив, що пара таємно запустила процес розлучення. Причиною розпаду красивої зоряної пари нібито стала зрада Потапа. "Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов.

Сам блогер посилається на якісь анонімні джерела, а також на якихось "котиків", які володіють інформацією. Блогер також звертає увагу на те, що після того, як Каменських поскаржилася на втрату голосу і скасувала свій концерт, вона станцювала і заспівала наживо на корпоративі.

Корпоратив з Каменських
Корпоратив з Каменських / скріншот

За словами Беспалова, Каменських придумала спланований піар-хід, щоб відвернути увагу від сексуального скандалу, який трапився з Потапом.

Потап і Настя розлучаються: інсайдер озвучив причину
/ Скриншот

Далі ведучий каналу видає ще один інсайт: Настя Каменських спеціально зруйнувала шлюб Потапа та Ірини Горової ще в далекому 2008 році. За його словами, Каменських робила все, щоб "заарканити" успішного музичного продюсера і геніального автора Потапа. Мовляв, пара проводила разом багато часу, поки Ірина Горова займалася музичним бізнесом Потапа і виховувала їхніх спільних дітей.

За словами "кошенят" про яких говорить ведучий і з посиланням на них, Потап нібито славився замовленням різних "лесбі-шоу" і "ескортниць". "Постійно гуляв направо і наліво. Офіційний шлюб з Настею Каменських його не зупинив", - говорить ведучий Беспалов.

"Потап зрадив Насті з людиною з близького оточення пари. Ця людина була дуже близькою до Каменських. Цього разу вона не змогла пробачити. До цього вона вже знала про всі огрішності Потапа", - говорить блогер.

Також за його словами, Каменських була готова миритися з цими пригодами Потапа, адже основа їхнього шлюбу "комерційні відносини".

Нагадаємо, раніше українська співачка Настя Каменських повідомила, що їй потрібна термінова медична допомога. Без належного догляду вона може втратити свій чудовий талант. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram. Захрипла Каменських у відеозверненні до шанувальників повідомила, що на її голосових зв'язках з'явилося новоутворення, яке заважає їй співати.

Також раніше дружина Потапа показала, як зараз виглядає її фігура після чуток про розлучення і різкого набору ваги - вдало підібраний концертний наряд підкреслює необхідне і приховує зайве.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти