StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вічність починається зараз": акторка Зоуї Дешанель виходить заміж

16 серпня 2023, 12:15
Ексцентрична зірка, після двох невдалих шлюбів і чотирирічного роману нарешті йде під вінець зі своїм бойфрендом.
Зоуї Дешанель, Джонатан Скотт
Зоуї Дешанель і Джонатан Скотт заручилися / колаж: Главред, фото: instagram.com/zooeydeschanel

Американська акторка Зоуї Дешанель ("500 днів літа", "Автостопом Галктикою", "Ельф", "Новенька") прийняла пропозицію руки і серця від свого бойфренда, ведучого Джонатана Скотта. Подробиці щасливої події пара повідомила виданню People.

Скотт став на одне коліно перед Дешанель під час їхньої подорожі Шотландією. Для нареченого це - сакральне місце, так як його предки родом з цієї країни. На заручинах були присутні діти акторки, які вже вважають Джонатана другим татом.

Фотографію з обручкою на безіменному пальці Зоуї виклала на своїй сторінці в Instagram з милим підписом: "Вічність починається зараз".

відео дня

Зоуї Дешанель і Джонатан Скотт на початку серпня відзначили четверту річницю відносин. Вони познайомилися на зйомках шоу Carpool Karaoke, і так відчайдушно фліртували один з одним, що у оточуючих не залишилося сумнівів - цій парочці судилося бути разом.

Для Скотта це буде другий шлюб, для Дешанель - третій. З 2009 по 2012 роки акторка була одружена з музикантом Беном Гіббардом. У 2015 році вийшла заміж за продюсера Джейкоба Печеніка, від якого народила двох дітей - доньку Елсі Оттер (2015 р. н.) і сина Чарлі Вулфа (2017 р. н.). У 2019 році Зоуї та Джейкоб розлучилися через "непримиренні розбіжності".

Зоуї Дешанель, Джонатан Скотт
Зоуї Дешанель і Джонатан Скотт заручилися / instagram.com/zooeydeschanel

Раніше концертний директор і Дружина Віктора Павліка розповіла, чому вийшла заміж за артиста - Катерина Репяхова відверто розповіла про доленосну зустріч зі співаком.

Також стало відомо, що у Шакіри роман з легендарним репером. ЗМІ приписують колумбійській співачці стосунки з канадським реп-виконавцем Дрейком.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти