StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путіністка-дружина Пєскова зізналася, що споювала Заворотнюк перед смертю

25 червня 2024, 05:05
2787
Тетяна Навка проносила спиртне за спиною у чоловіка покійної акторки.
Татьяна Навка, Анастасия Заворотнюк
Тетяна Навка розповіла, як напувала Анастасію Заворотнюк вином перед смертю / колаж: Главред, фото: instagram.com/navka_show, instagram.com/a_zavorotnyuk

Наприкінці травня акторка Анастасія Заворотнюк померла від агресивної форми онкології, з якою боролася з 2019 року. П'ять років сім'я артистки приховувала її від сторонніх очей і не розкривала подробиць хвороби, проте після її смерті деталі полилися рікою.

Наприклад, колега чоловіка Заворотнюк, фігуристка-путіністка Тетяна Навка, розповіла, що самовільно порушила рекомендацію лікарів, і напувала вже лежачу акторку вином. Вона робила це нібито на прохання самої Анастасії.

"Останній рік Настя, звичайно, вже лежала і не вставала... А оскільки Настюха любила компанії, подружок, тусовки, вона нам говорила: "Дівчата, я вас благаю, принесіть мені келишок червоного вина", - розповіла Навка в інтерв'ю для росЗМІ.

відео дня

Тоді фігуристка обманом випровадила Петра Чернишова з палати вмираючої дружини, і напоїла Заворотнюк вином. Правда розкрилася на поминальному обіді після похорону акторки.

Її вдівець вирішив, що ця церемонія пройде без алкоголю, на що Навка стала заперечувати, мовляв Настя була б проти цього. "Після кладовища було прощання, і Петро раптом вирішив, що ніхто не буде піднімати келихи. І я кажу: "Петре, чому?". Він каже: "Ну, ми вже п'ять років не п'ємо...". Я кажу: "Ну це ти не п'єш, а Настюха-то пила з нами". Я кажу: "Вона буде незадоволена, якщо ми за неї не піднімемо келих. Ти як хочеш, а ми це зробимо". І він погодився. Насправді я дуже хвилювалася за Петра... Ми всі хвилювалися. Але він такий молодець, він узяв себе в руки. І коли було прощання, поминки в ресторані, ми сміялися, і згадували веселі моменти, пов'язані з Настею... І він сам реготав... А наприкінці подякував нам за те, що була така атмосфера. Вийшло, ніби ми не проводжаємо її, а відзначаємо її день народження", - каже фігуристка-путіністка.

Хто така Анастасія Заворотнюк?

Анастасія Юріївна Заворотнюк - російська актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка Російської Федерації. Під час президентських виборів 2018 року Заворотнюк увійшла до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку диктатора Володимира Путіна.

Смерть Анастасії Заворотнюк - останні новини:

Раніше преса країни-окупанта опублікувала дані з власних джерел про те, що відбувалося з онкохворою Анастасією Заворотнюк перед смертю.

Також з'ясувалося, що Заворотнюк повністю позбавила третього чоловіка і батька її третьої дитини, фігуриста Петра Чернишова, спадщини. Заповіт нібито було складено і підписано задовго до смерті акторки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти