StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пугачову втретє грубо вилаяли російські пропагандисти з "Останкіно"

3 жовтня 2022, 18:47оновлено 4 жовтня 2022, 14:53
У Москві на пропагандистському телецентрі "Останкіно" залишили третє нецензурне послання легендарній естрадній співачці Аллі Пугачовій.
Пугачова, Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін / колаж УНІАН

У Москві на фасаді головного російського пропагандистського телевізійного центру "Останкіно" у світловій проекції залишили вже третє нецензурне послання на адресу легендарної радянської співачки Аллі Пугачовій.

По всій видимості, пропагандистів обурив той факт, що Пугачова покинула Росію вже вдруге за чемь місяців. У лайливій манері невідомі поцікавилися, навіщо артистка поверталася на батьківщину.

"Алла, так [для чого - нецензурно] ти взагалі приїжджала?",- йдеться в їхньому зверненні.

відео дня
Пугачова, мат

Нагадаємо, минулий образливий "перформанс" трапився в травні, коли Пугачова була в Ізраїлі. Тоді на будівлю телецентру спроектували: "Алла, добре, що ти втекла. Алла, ти давно тут всіх [втомила - нецензурно]".

На початку вересня, коли Пугачова повернулася в РФ, на будівлі з'явився напис: "Алла, де чоловіка [втратила - нецензурно]?". Оскільки співачка приїхала без свого чоловіка - коміка Максима Галкіна.

Пізніше російський пропагандист і чоловік Маргарити Симоньян Тигран Кеосаян вирішив приєднатися до цькування Алли Пугачової, яка минулого тижня повернулася до РФ.

Режисер підтримав ще одного пропагандиста Володимира Соловйова.

"Уявіть, як би вона здивувалася, якби за цей час її встигли імпортозамістити. Примадонна і крапка. Концертів давати Пугачова поки не планує, як то кажуть, коли справи в борделі йдуть погано, потрібно міняти репертуар, а не переставляти меблі. Вона ж зі сцени вже разів п'ять йшла, Алла Борисівна наша. Але може бути ще пару заходів зробить... але чоловік Пугачової навиступал вже на десяточку суворого, але справедливого режиму", - заявив пропагандист.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти