StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Пугачової більше немає": російський музикант Юрій Лоза попрощався з Примадонною

22 березня 2024, 12:45
Путініст-музикант Юрій Лоза порекомендував росЗМІ не піарити Аллу Пугачову і забути про неї.
Юрій Лоза, Алла Пугачова
Юрій Лоза висловився про Аллу Пугачову / колаж: Главред, фото: t.me/YoriLoza, instagram.com/alla_orfey/

Російський музикант Юрій Лоза, який у захваті від кривавої війни в Україні, яку розпочала Росія, закликав ЗМІ терористичної РФ не піарити Аллу Пугачову.

У коментарі для росЗМІ, Лоза сказала, що для Пугачової "найстрашнішим буде забуття".

відео дня

"Якщо громадянка Ізраїлю танцює під українську музику, вам яка різниця? Яке нам до цього діло? Найстрашніше для Пугачової буде забуття, якщо ви перестанете її піарити. Закрили тему Пугачової! Нема її, артистки, тієї Пугачової більше нема! Є інша Пугачова, яка живе в іншій країні, співає іншим голосом зовсім інші пісні - навіщо вам вона потрібна?" - видав музикант.

Зазначимо, Алла Пугачова публічно засуджує вторгнення РФ в Україну і виїхала разом із чоловіком Максимом Галкіним і дітьми з країни-окупанта в Ізраїль.

Хто такий Юрій Лоза?

Юрій Лоза - радянський і російський автор-виконавець у жанрі бард-рок, співак, композитор, поет-пісняр, музичний критик. Найвідоміша його пісня - "Плот".
У 2022 році підтримав вторгнення Росії в Україну, про що випустив пісню "Ребята воюют" на вірші своєї дружини Світлани Мережковської, яка написала вірш "Українській сестрі" 2015 року на тему війни на Донбасі.

Нагадаємо, російський співак Юрій Лоза щедро порадив Maruv покинути Україну, тільки на відміну від Миколи Расторгуєва, він проти того, щоб співачка приїжджала в Росію.

А також раніше Юрій Лоза заступився за Аллу Пугачову, яку розкритикували за те, що вона приїхала на перон вокзалу Риги на автомобілі, заважаючи іншим пасажирам, і пройшлася до особистого вагону лише кілька метрів.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти