StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пугачова продовжує заробляти на росіянах: у мережі показали чобітки від "Алли"

20 жовтня 2022, 18:36
Алла Пугачова, виявляється, виробляє взуття, яке продається в Росії.
Алла Пугачова
Алла Пугачова / скріншот

Російські ЗМІ та росіяни все ніяк не вгамуються через від'їзд Примадонни естради РФ Алли Пугачової, яка не просто засудила жорстокий напад своєї Батьківщини на Україну, а ще й виїхала з неї, щоб щасливо жити за кордоном разом з чоловіком Максимом Галкіним і своїми дітьми.

Кожен день її ім'я мусолять в заголовках, а телешоу розповідають про "зраду" і про те, що буде з нею,лиш виріши вона повернутися.

На цей раз, жовтий паблік "Не Малахов", хоча б відшукав щось свіже. А саме, редактор мабуть натрапив на продажі бренду Алли Борисівни і поспішив відзначити, що незважаючи на свій від'їзд, співачка продовжує заробляти на зубожілих росіянах.

відео дня

Пугачова продовжує заробляти на росіянах: у мережі показали чобітки від 'Алли'

"Алла Борисівна, яка виїхала з Росії, виявляється, продовжує заробляти на наших дамах. Туфельки, чобітки і ось це ось все - непогана, напевно, набігає надбавка до пенсії", - намагається іронізувати Телеграм-канал.

До речі, ціни на взуття від Примадонни середні - від 200 до 250 доларів США. Росіяни можуть брати, поки на взуття знижки. Пізніше у них такого шансу вже не буде, як не буде і доларів в країні-вбивці.

читайте такожСоловйов влаштував справжню істерику через його заарештовану віллу в Італії і накинувся на Пугачову

Нагадаємо, російські артисти Алла Пугачова і Максим Галкін за загальноприйнятими мірками стали батьками дуже пізно - на момент появи в їхній родині двійнят Єлизавети і Гаррі (вересень 2013 року), співачці було вже 64 роки, а коміку 37.

Подробиці про народження дітей знаменита пара продовжує тримати в найсуворішому секреті. Достеменно відомо, що вони скористалися послугами сурогатної мами, яка виносила плід, утворений із заморожених яйцеклітин Примадонни.

РосЗМІ, з відсиланням на свої джерела, стверджують, що Пугачова і Галкін зараз всерйоз обмірковують можливість завести ще одну дитину - у них залишився запас генетичного матеріалу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти