StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пугачова і Галкін відповіли 3-річній українці

6 квітня 2024, 17:17
Артисти не перестають підтримувати Україну та її жителів.
Максим Галкин, Алла Пугачева
Максим Галкін і Алла Пугачова публічно відповіли українці / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru, instagram.com/alla_orfey

Шоумен Максим Галкін, який публічно засуджує і жорстко критикує незаконне вторгнення РФ в Україну і його дружина, російська співачка Алла Пугачова, звернули увагу на маленьку дівчинку з України, яка подякувала парі за підтримку України.

У ролику, який мама маленької Наді розмістила на своїй сторінці в Instagram, вона подякувала артистам за чітку позицію і передала знаменитостям привітання у своєму фотоблозі.

Це відео опублікувала її мама на сторінці, яка зібрала вже понад 200 тисяч підписників.

відео дня
Пугачова і Галкін підтримують Україну
Пугачова та Галкін підтримують Україну / Скриншот Instagram

"Мільйони, мільйони рожевих троянд я дарую тобі. Алла Борисівна, спасибі, що ви з нами. І я вас дуже-дуже люблю, мої українські підписники. І Максиму, Гаррі та Лізі теж привітання і любов", - підкреслила Надюша.

Також під публікацією примадонна залишила коментар: "Душею і серцем з тобою". Тим часом гуморист зворушливо написав українською мовою: "Дай бог тобі щастя, сонечко".

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Зазначимо, раніше Пугачова вже реагувала на відео маленької Наді. Тоді співачка, яка не підтримала напад терористичної Росії на Україну, несподівано прокоментувала відео маленької українки, яка готує їжу.

Раніше також Алла Пугачова потролила співака-путініста Стаса Михайлова, який цинічно заявив, що всі незгодні російські артисти скоро приповзуть на батьківщину за прощенням.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти