StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Публічна відповідальність": alyona alyona заявила, що її серйозно підставила команда

15 травня 2024, 21:45
1145
alyona alyona відреагувала на спростування її заяви про те, що делегацію України на Євробаченні-2024 оштрафували.
Джеррі Хайль, alyona alyona
alyona alyona висловилася про скандал зі штрафом української делегації на Євробаченні-2024 / колаж: Главред, фото: t.me/theshowmustgoon24

Українська реперка alyona alyona заявила, що її заява про те, що організатори "Євробачення 2024" - Європейська мовна спілка (EBU) оштрафували українську делегацію за футболки з принтом Free Azovstal Defenders - це помилка її команди.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця прокоментувала скандал.

відео дня

"У команді менеджменту артиста працює понад 20 осіб, і іноді під час донесення інформації від одного з членів команди до іншого інформація спотворюється, що далі несе публічну відповідальність. Така помилка трапилася сьогодні", - зазначила alyona alyona.

Також виконавиця написала, що найважливіше - це було привернути увагу інших країн до військовополонених українських солдатів.

"Це важливе гуманітарне питання, яке ми не могли не порушити: наші люди в полоні, в нелюдських умовах, піддаються тортурам. Ми повинні були привернути увагу до їхніх доль і збереження життів", - розповіла реперка.

alyona alyona розповіла про важливість вчинку на Євробаченні-2024
alyona alyona розповіла про важливість вчинку на Євробаченні-2024 / фото: скрін instagram.com/alyona.alyona.official/

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який відбувся 7, 9 і 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів із 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні 2023 року. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") і 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Представники України на Євробаченні-2024, дует alyona alyona & Jerry Heil посіли третє місце. Перше місце дісталося співаку Nemo зі Швейцарії.

Євробачення-2024 - останні новини за темою

Раніше alyona alyona та Jerry Heil зробили потужну заяву просто на сцені конкурсу - у своєму фінальному виступі артистки з України виголосили важливий для країни меседж.

Також стало відомо, кому Україна віддала найвищий бал на Євробаченні 2024. Схоже, навіть українські єврофани не очікували такого рішення від Національного журі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти