StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Просто в день народження: зрадниця Регіна Тодоренко залишилася без чоловіка

2 вересня 2024, 15:28
37350
Зрадниця Тодоренко залишилася одна у свій день народження.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко злітала в Париж без чоловіка / колаж: Главред, фото: t.me/todorenkoregina

Колись українська ведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка поїхала жити в країну-окупанта і мовчить про терористичне вторгнення РФ в Україну, розповіла, що чоловік відправив її саму до Парижа.

Як зазначила запроданка пропагандистським росЗМІ, російський співак-путініст Влад Топалов подарував їй на день народження квиток на концерт Джастіна Тімберлейка в Парижі, але не поїхав із нею.

відео дня

"Чоловік вирішив відпочити від мене і зробив мені подарунок... відправив мене подалі: у Париж на концерт Тімберлейка", - заявила Тодоренко.

Хто така Регіна Тодоренко?

Регіна Тодоренко - ведуча, актриса, співачка українського походження. Колишня учасниця гурту Real O. Здобула популярність завдяки тревел-шоу "Орел і решка". Живе і будує кар'єру в РФ навіть після початку повномасштабної війни. У зв'язку з цим з вересня 2022 перебуває під санкціями України.

Регіна Тодоренко - останні новини по темі

Зазначимо, Регіну Тодоренко порівняли з російською балериною-путіністкою Анастасією Волочковою. У своїх соцмережах Тодоренко опублікувала знімок, на якому показала шпагат, сидячи в кріслі під час нанесення гриму.

А також Андрій Бедняков був колегою Регіни Тодоренко. Разом ведучі перетиналися на тревел-шоу "Орел і решка", і вже тоді Бедняков зрозумів, якого ґатунку Регіна, як людина.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти