StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зникла Аліна Гросу вийшла на зв'язок і пояснила своє зникнення

27 березня 2023, 13:53
Співачка Аліна Гросу розповіла підписникам, з чим пов'язане її зникнення.
Аліна Гросу
Аліна Гросу / instagram.com/alina_grosu

Українська співачка Аліна Гросу, яка після проблем зі здоров'ям і операцією, довгий час не виходила на зв'язок, нарешті з'явилася на своїй сторінці в Instagram.

Гросу поспішила заспокоїти армію переживаючих і повідомила, що вона потонула в роботі. Зокрема, вона займається акторською майстерністю і паралельно записує нові пісні.

"Щось я випала з соціальних мереж. Ви часто зараз пишете, де я і чи зі мною все добре. Тому вирішила відповісти на ваші запитання. Зі мною все більш-менш нормально, наскільки це зараз можливо. Що я тут роблю? Я в першу чергу вчуся акторській майстерності, а також англійської мови", — поділилася співачка.

відео дня

Аліна Гросу
Аліна Гросу / Instagram

За словами Гросу, вона тепер працює, але з прибутку витрачає всього 20%. Решту - віддає на благодійність.

"Я зараз працюю. Але тільки 20% я витрачаю на своє життя, а це на квартиру і на їжу. А 60% я вирішила віддавати на благодійність знедоленим діткам, тому що зараз вважаю це важливим і хочу якось допомагати своїй країні", - розповіла Аліна.

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу, яка не так давно оговталася від серйозного захворювання, розповіла на своїй сторінці в Instagram, що ж все таки з нею сталося.

Співачка поділилася інформацією про те, як відразу після повномасштабного вторгнення терористичної Росії в Україну, почалася її власна драма, що стосується здоров'я. "Почався мій особистий рік пекла", - написала вона на своїй сторінці.

Крім того, раніше Аліна Гросу після складної операції вийшла на зв'язок з шанувальниками, і розповіла про своє самопочуття.

Тиждень тому артистка провела більше трьох годин на операційному столі, після чого розповіла, що дуже боїться того, що поклало її на лікарняне ліжко. Свій діагноз Гросу продовжує тримати в секреті.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти