StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Профурсетка з Мелітополя "спасибушечка" Лоран, яка обрала Росію, дивується здачі Херсона

10 листопада 2022, 09:51
Зрадниця називає себе відьмою і сміє міркувати про Україну, коли вибрала Росію.
1668066633-8275.jpg
Олена Лоран. Фото Korrespondent

Українська інста-відьма на прізвисько "спасибушечка", тюнінгована Олена Лоран, яка з початком війни прийняла сторону ворога, сидить в Криму і побоюється того, що ЗСУ доберуться і туди.

Телеграм-канал "Боже, яке кончене", опублікував її відео, де вона намагається міркувати про політику. При цьому Лоран під шаром фільтрів сама ж і каже, "де я, а де політика". Але з розумним виглядом ділиться "цінною" думкою щодо здачі Херсона. "Не може ж Росія так зганьбитися", - каже вона.

відео дня

Вона також каже, що в Херсоні не відкрили жодного супермаркету (російського - авт.). "Не було багато чого, що вони зробили в Мелітополі. Наприклад, відразу відкрили мережу супермаркетів", - каже недалека Лоран.

Нагадаємо, раніше скандальна блогерка з претензіями на телеведучу і" Інста-відьма " Олена Лоран, а в народі Олена Дюрцька, яка народилася в Мелітополі, виступила на підтримку Росії, навіть не дивлячись на звірячий напад останньої на Україну.

На своєму каналі, псевдо зірка публікує фейки щодо дій ЗСУ, Арестовича, української армії. Вона активно підтримує Росію, цитувала Жириновського і всіляко знецінює і принижує Україну.

За словами Лоран, вона вирішила переїхати "в рашку" за великим бажанням її фоловерів. Крім того, вона, мабуть, неймовірно щаслива від прийнятого рішення, адже в Росії "її не образив жоден російський солдат", а в Україні, бідну Дюрцьку "ні за що ображали українські чоловіки і жінки".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти