StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путіністка Лариса Доліна задонатила 180 млн рублів бійцям ЗСУ - всі подробиці

13 серпня 2024, 19:05
2367
Путіністка Доліна потрапила в дуже незрозумілу ситуацію, через яку втратила кругленьку суму.
Лариса Долина
Лариса Доліна задонатила "Азову" / колаж: Главред, фото: t.me/dolinaofficial

Російська співачка Лариса Доліна, яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, поплакалася, що стала жертвою "дуже хитрих і спланованих дій".

На своїй сторінці в соцмережах прихильниця диктатора Путіна навіть заявила, що люди, з якими вона контактувала, нібито перебувають в Україні і вона віддала їм 180 млн руб.

відео дня

"За цим фактом порушили кримінальну справу, мене визнали потерпілою, а на мою квартиру наклали арешт. Шахраї перебувають на території України, і щойно вони виклали в соцмережах нібито від мене звернення жахливого характеру, в якому немає ні слова правди", - сказала Доліна.

Дивіться відео, як Доліна жорстко "попала":

Лариса Доліна віддала гроші шахраям
Лариса Доліна віддала гроші шахраям / фото: скрін t.me/dolinaofficial

РосЗМІ StarHit написало, що невідомі, прикинувшись співробітниками спецслужб, переконали Доліну в тому, що їй потрібно продати квартиру, оскільки нею зацікавилися шахраї.

"Артистка квартиру оперативно продала і так само оперативно, як їй порадили зловмисники, перевела гроші на свій "безпечний рахунок", - написали у ЗМІ.

Також на сторінці путіністки в Instagram опубліковано пости із закликами донатити на підтримку українських захисників. Від імені артистки йдеться про те, що насправді вона свідомо продала свою нерухомість, щоб переказати гроші на підтримку бригади Національної гвардії України "Азов".

Як Лариса Доліна "злила" гроші за квартиру:

Путіністка Лариса Доліна та її
Путіністка Лариса Доліна та її "зникла" квартира / фото: скрін t.me/insiderUKR

Хто така Лариса Доліна?

Лариса Олександрівна Доліна - радянська і російська естрадна та джазова співачка. Заслужена артистка Росії (1993), народна артистка Росії (1998). Член вищої політичної партії "Единая Россия".
Підтримує путінський режим і війну Росії проти України. Фігурантка центру бази "Миротворець". Внесена до списку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці України.
З 7 січня 2023 року перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Маша Єфросиніна натякнула, що в неї почалися проблеми в житті. Артистка опублікувала фото з новою зачіскою, а також не виключає, що ще й піде в спортзал.

А також Марія Яремчук розповіла, що Софія Ротару не захотіла зніматися у фільмі про її батька. Артистка хотіла взяти в Ротару інтерв'ю, адже вона разом із Назарієм Яремчуком одними з перших почали виконувати твори Володимира Івасюка.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти