StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Приставили охоронців": популярну російську співачку зачинять у рехабі

31 липня 2024, 08:03
1431
Сама співачка не проти пройти лікування в рехабі.
Наталія Іонова
Наталії Іоновій обирають рехаб / колаж: Главред, фото: instagram.com/glukozamusic/

Російська співачка Глюк'oZa (Наталя Іонова), яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, нещодавно ледь не зірвала концерт у Красноярську своєю дивною поведінкою. Після цього вона заявила, що всьому виною антидепресанти, які вона вживає після смерті бабусі.

Як повідомляє росЗМІ Mash, рідні та близькі планують відправити артистку до рехабу, де раніше лікувалася співачка МакSим.

відео дня

"Близькі та команда розглядають варіанти в Росії та за кордоном, сама співачка не проти. Зараз до неї приставили двох охоронців. Під час останнього концерту вони стежили за артисткою і не відходили ні на крок. У планах курс лікування, за запитами: спочатку тиждень тарифом VIP. Прокапатися, очиститися і стабілізувати стан після нервових зривів", - заявило ЗМІ.

Хто така Глюкоза?

Глюкоза - російська попспівачка, акторка кіно й озвучування, телеведуча.
У 2020 році співачка прилетіла з Мінська в київський аеропорт "Бориспіль", під час бесіди прикордонник поставив запитання: "Як ви ставитеся до окупації Криму?". Вона відповіла, що не має до цього жодного стосунку, проте для неї можливість відвідування України набагато важливіша за політику. Прикордонник перепитав: "Чи вважаєте ви Крим українським?" На це співачка відповіла: "Крим український". У підсумку їй заборонили в'їзд у країну до 2023 року через неодноразове відвідування Криму з порушенням державного кордону України.

Новини шоу-бізнесу

Раніше стало відомо, що зірка "Маленьких жінок", ірландська акторка Сірша Ронан, таємно вийшла заміж за свого кіномужа - актора Джека Лаудена, з яким одного разу грала подружню пару.

Також українська ведуча Соломія Вітвіцька показала, як примчала до свого коханого-військового в прифронтову зону на Донецькому напрямку.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти