StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Принц Гаррі відверто розповів, чому Міддлтон "скандалить" з Меган Маркл

28 січня 2023, 19:43
За словами Гаррі, дружина принца Вільяма відповідала холодом на всі спроби Меган до зближення.
Меган Маркл, Кейт Міддлтон
Меган Маркл, Кейт Міддлтон / royal.uk, instagram.com/sussexroyal

Невістки короля Чарльза III Меган Маркл і Кейт Міддлтон не в найкращих стосунках. Принц Гаррі у своїх мемуарах розповів, чому між красунями склалася ворожнеча.

Західні ЗМІ пишуть, що це і послужило причиною численних конфліктів в королівській родині.

Ще при першій зустрічі майбутніх родичок Гаррі зазначив, наскільки зарозуміло виглядає принцеса Уельська на тлі простачки Маркл. Дружина принца Вільяма відповідала холодом на всі спроби Меган до зближення.

"Єдиною, можливо, невідповідною нотою, яку я міг придумати, була помітна різниця в одязі двох дівчат, яку обидві вони, здавалося, помітили. Мег: у рваних джинсах, босоніж. Кейт: виряджена в пух і прах", - наводить витяг з мемуарів Гаррі видання Marie Claire.

Нещодавно Букінгемський палац буквально потрапив під повне цунамі. Всьому виною - книга одкровень молодшого сина тепер уже короля Чарльза і загиблої принцеси Діани - принца Гаррі.

У своїй книзі "Запасний", яка надійшла в продаж 10 січня, Гаррі шокував одкровеннями не тільки про особисте життя, а й про буття всього королівського палацу.

Зокрема, принц Гаррі детально описав бурхливе рандеву з Меган Маркл з перших днів їхніх стосунків.

38-річний герцог Сассекський згадав зустріч з 41-річною актрисою в готелі Soho House в Лондоні в річницю смерті його мами, принцеси Діани, майже через два місяці після того, як вони почали зустрічатися.

Крім того, герцог Сассекський розповів, як одного разу він разом з Вільямом виступив проти батька, який всіляко намагався зганьбити честь спадкоємців.

Як виявилося, в 2019 році Чарльз III підкидав у пресу непривабливі історії про своїх синів. Таким чином він намагався виглядати краще в очах британців.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти