StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Прем'єр-міністр Великої Британії розповів, на якій стадії рак у Чарльза III

6 лютого 2024, 16:20
Ріші Сунак прокоментував стан здоров'я короля Великої Британії.
Риши Сунак, король Чарльз III
Ріші Сунак висловився про онкологію короля Чарльза III / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У середині січня стало відомо, що король Великої Британії Чарльз III лягає в лікарню для обстеження, пов'язаного зі збільшенням передміхурової залози. 5 лютого Букінгемський палац від імені монарха зробив заяву - лікарі виявили в нього онкологію.

Чарльз III вирішив розповісти про це, щоб уникнути спекуляцій на його хворобі. Проте про тип раку і його стадію подробиць не надійшло.

Британський народ схвильований станом здоров'я 75-річного короля. Із заспокійливою промовою виступив прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак.

відео дня

Він був шокований і засмучений новинами про монарха, проте висловив свою впевненість у тому, що Чарльз III швидко піде на поправку. "Усі наші думки з ним та його сім'єю. Ви знаєте, на щастя, це сталося на ранній стадії", - цитує слова прем'єр-міністра Великої Британії видання Reuters.

Раніше були оприлюднені перші слова короля Чарльза III після смерті принцеси Діани. Про смерть колишньої дружини він дізнався одним із перших, і був по-справжньому шокований.

Також колишня невістка Єлизавети II, британська письменниця і громадська діячка, герцогиня Йоркська Сара Фергюсон, врізала правду про Чарльза III і Каміллу. Вона була близькою подругою першої дружини короля - принцеси Діани.

Інші новини про Чарльза III:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти