StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Познайомилися на роботі: Позитив розповів про свою нову дівчину

21 жовтня 2022, 23:05
Артист все ще зберігає інтригу, але відомо, що дівчина також працює в сфері шоу-бізнесу.
Позитив
Позитив / instagram.com/positiff/

Український співак і екс-учасник дуету "Время и стекло" Позитив поділився деякими секретними подробицями особистого життя.

Вивести артиста на відвертість вдалося ведучому Славі Дьоміну. Зокрема, виявилося, що новий роман співака почався ще до повномасштабного вторгнення Росії на Україну.

Незважаючи на те, що Дьоміну вдалося дізнатися такі деталі, Позитив залишився непохитним і так не назвав імені своєї обраниці. Він лише повідомив, що його подруга також працює в сфері шоу-бізнесу і познайомилися вони якраз на роботі.

"У мене є дівчина. Багато хто вже може здогадуватися і знають про це. Я думаю, що зараз не час про це говорити", - сказав Олексій Завгородній.

Нагадаємо, раніше Позитив у програмі "Слава+" розповів, як вмовляє свого друга продюсера повернутися в Україну.

За його словами, справа тут не тільки в Потапі, а у всіх, хто опинився за кордоном до війни. "Можу сказати, коли я з ними розмовляю, я розумію, що їм дуже складно розуміти що вони і як вони. Вони не бачили ракет цих, вони не бачили, що тут дійсно відбувається. Вони поки не були в тих містах, де ми були", - сказав Позитив.

Як відомо, Потап і його дружина Настя Каменських виїхали за кілька днів до початку військового вторгнення Росії в Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти