StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потап на борту літака російською зізнався в коханні Україні

28 травня 2024, 15:42
345
Музикант похвалився закордонними офісами і висловив захоплення вітчизняними фахівцями.
Потап
Потап новини - Потап розповів, де і чому перебуває зараз / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Музичний продюсер, автор пісень і співак Потап у своєму блозі в Instagram продовжує знайомити підписників зі своєю закордонною діяльністю. Нещодавно із Софії він перебрався до Барселони, де "знаходиться один із музичних та відео виробничих центрів, а також один із його офісів".

Про це розповів сам артист, і показав відео з салону літака. Потап зізнався, що йому вже стало звично літати між Дубаєм, Маямі, Лондоном і Барселоною.

Під час польоту продюсера відвідали філософські роздуми про якість українських фахівців у музичній індустрії, до яких він зараховує і себе. "Наша експертиза в розважальній індустрії не лише відома, а й престижна, професіоналів з України цінують у всьому світі, ми вміємо працювати і любимо нашу Батьківщину, не втомлюючись говорити про неї та допомагати!" - написав Потап.

відео дня

З початком повномасштабної війни музикант, як і багато інших медіаперсон, перейшов у соціальних мережах на українську мову. Орієнтуючись на зарубіжних колег, він також дублював текст своїх постів англійською мовою. До своєї подорожі до Барселони Потап з якоїсь причини також додав текст російською мовою.

Потап
Потап новини - Потап розповів, де і чому перебуває зараз / instagram.com/realpotap

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап - останні новини:

Раніше відома світська журналістка Аліна Доротюк назвала Потапа найбільш "зашкварною" українською зіркою, яка кожною своєю дією змушує її сьогодні дивуватися.

Також Потап публічно звернувся до Насті Каменських із проханням не кидати його. Його пасаж зіркова дружина залишила без уваги, що багатьом здалося дивним на тлі чуток про розлучення пари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти