StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Після розлучення з Меладзе: Віра Брежнєва вперше заговорила про нові стосунки

18 липня 2024, 09:17
344
Колишня ВІА Гра розповіла про особливу людину в її житті.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва особисте життя - Віра Брежнєва розповіла, з ким у неї стосунки / колаж: Главред, фото: instagram.com/ververa

Восени 2023 року українська співачка Віра Брежнєва підтвердила розлучення зі своїм чоловіком - музичним продюсером Костянтином Меладзе. Пара мовчить про причини проблем у їхньому союзі, які призвели до того, що вони більше не разом.

Незважаючи на те, що розставання було для Брежнєвої важким, артистка висловлює вдячність за шлюб із Меладзе. Ба більше - той досвід підготував її до нових стосунків.

Про те, що зараз відбувається в особистому житті співачки, вона розповіла у свіжому інтерв'ю для Аделі Ісламгулової. Зокрема вона відповіла на каверзне запитання: "Чи у стосунках сьогодні Віра Брежнєва?"

відео дня

Знаменитість підтвердила, що в неї є людина, яка змушує щодня дивитися на світ і оточуючих іншими очима. "Я можу сказати наступне: так, я у стосунках. Я в ідеальних стосунках... із самою собою. І це найголовніші стосунки, найважливіші стосунки, які я вибудувала із самою собою. І зараз у мене стосунки з усіма людьми і з усім світом - вони, звісно, вже зовсім інші".

Хто така Віра Брежнєва?

Віра Брежнєва - українська співачка, акторка і бізнесвумен. Колишня учасниця поп-гурту ВІА Гра (2003-2007). У жовтні 2023 року розпочала музичний проєкт під псевдонімом VERA. Мала успіх у РФ, однак після 24 лютого 2022 року висловила чітку антивоєнну позицію та обірвала зв'язки з країною-окупантом.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярна українська акторка Анна Саліванчук отримала серйозні травми за кордоном. Від болю вона не могла дихати, і по допомогу їй довелося в такому стані їхати в сусідню країну.

Також Юлія Тимошенко здивувала новим розкішним образом - вона позбулася звичної коси, і показалася в дорогій сукні-вишиванці та з новою зачіскою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти